2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ظهور ممکنه یهویی بدون همه نشانه ها ارزگانی رخ بده ولی علما میگن ظهور خیلی نزدیکه حوادث شام نشون دهنده ظهور امام زمانه

خداوندا هر کسی بچه نداره ودلش بچه میخواد هر چه زودتر دلشو شاد کن بچه دار بشه و همه ی کودکان رو در پناه خودت خوشبخت و عاقبت بخير بگردان انشاالله هر چه زودتر جنگ در غزه پایان بپذیرد و کودکان غزه نجات پیدا کنند از این جنگ وحشیانه😔💕
سفیانی که میگن توی سوریه جنک میندازه ؟؟

و عراق 

باید جنگ و خونریزی و نداری و فشار اقتصادی و بیماری و قحطی فرااااااااااواااااااان بیاد جوری که همه یادشون بره یکدفعه ظهور میشه 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
یعنی از این بدتر دیگ🥲

خیلیییییی وحشتانک

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

موقعي ظهور ميشه كه مردم واقعا ب منجي احتياج داشته باشن و قدرشو بدونن

تا سفياني قيام نكنه و مردم از رعب و وحشت خواب نرن ظهور واقع نميشه

داغ دل ما را مگر دريا كند خاموش(بارها ترکیده)

یا خدا من یکی دیگ قاطی کردم 🤕

باید قحطی و جنگ و خونریزی و بی پولی و دزدی و فحشا و..... فراوان بشه

مریضی و بیماری زیاد میشه

جوری که کل کره زمین تو جنگ باشن 

عمر ها کم میشه دیگه بارون نمیباره زمین حفره حفره میشه  

یا خدا من یکی دیگ قاطی کردم 🤕

فردی به نام سفیانی میاد ایران و یمن همه کشورا عراق میگیره بعد میره مکه خونه خدارو خراب میکنه یه فردی از یمن به نام یمانی از طرف امام هست ظهور میکنه و این زمان امام میاد 

باید قحطی و جنگ و خونریزی و بی پولی و دزدی و فحشا و..... فراوان بشهمریضی و بیماری زیاد میشهجوری که ک ...

یا خدا چه وحشتناک من تحمل این جور اتفاقات رو ندارم و دعا میکنم قبل از این اتفاقات بمیرم🥺

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

فردی به نام سفیانی میاد ایران و یمن همه کشورا عراق میگیره بعد میره مکه خونه خدارو خراب میکنه یه فردی ...

كي گفته خونه خدا رو خراب ميكنه

تا مدينه بيشتر نميره خسف بيداء ميشه به مكه نميرسه عزيزم

داغ دل ما را مگر دريا كند خاموش(بارها ترکیده)

فردی به نام سفیانی میاد ایران و یمن همه کشورا عراق میگیره بعد میره مکه خونه خدارو خراب میکنه یه فردی ...

جدی خدا ورش دارع ایشالا😒

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍