2777
2789

یه بار نشده با مامانم تنهایی برم یه جایی بگردیم مثلا هرجا رفتیم آهان زارت خانوم از راه رسید چیزیم به مامانم‌میگم ناراحت میشه میگم خودش چلاقه نمیتونه با مامان خودش بره؟ بابا نداره؟ خانواده نداره؟ میگه منم خالشم میگم قبل اینکه خاله اون باشی‌مامانم منم هستی یه بار نشد ما بریم بیرون اون نیاد هر هفته سه چار بارم خونه ما تشریف دارن برای ناهار بدون دعوت کردن مامانم خیلی وقتا غذا نمیزاره سبک میخوریم ولی همین که بفهمه خالم اینا قراره بیان  اونم فوری پا میشه قرمه سبزی قیمه ای میپزه خداییش من حق ندارم ناراحت باشم؟ الان قرار بود فردا با مامانم بریم باهم بیرون الان فهمیدم دختر خالم میاد میگم‌چرا بهش گزارش دادی که اون بخواد بیاد بابا ولم کنید اصلا نمیخوامم میخوام محو شن از رو زمین محووووو بخدا حسود نیستم ولی خالم اینا رفتن تو کونمون مامانم انقد بهشون بها داده تا رنگ شرت منم میدونن یه بار نشد بیاد با من دردو دل کنه بگه دخترم چته چی میخوام ولی دختر خالم یه چیزیش بشه نم زنگ میزنه حرف میزنه باهاش دلدا یش میده یه چیزیم میگم فورب ناراحت میشه اه از منم‌بزرگتره محض اطلاع

بعد مامانم میگه بهش حسودی میکنیییی الان من‌حسودممممم؟ بیشتر اون دخترشه تا من

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای خیییلیی‌ بده

تا یه بدی هم ازش نبینه ول کنش نیست 

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤