2777
2789
عنوان

از شوهرم شکایت کردم بیاید سوال دارم ممنون

| مشاهده متن کامل بحث + 1252 بازدید | 29 پست
نوبت بعدی که گرفتی از شب قبلش برو جایی باش که نتونه بیاد مانع رفتنت بشه

آره ایندفعه میرم خونه دوستم میدونی چرا میسوزه چون رئیس شورا فامیله میگه آبروم می‌ره خدا لعنتش کنه

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران

سلام

عزیزم میشه جواب بدی

من فردا میخوام برم از شوهرم شکایت کنم برای نفقه خودم و بچه ها و اینکه نزدیک ۶ ماهه با بچه هام از خونه بیرونمون کرد و وسایل خونه رو برده خونه پدرش 

شما رفتین دفتر خدمات قضایی شکایت کردین؟

منم برم اونجا برای این شکایتا میشه؟

من از شهرستان میرم اونجا گفتم معطل نشم وقتم کمه

و اینکه آدرس محل زندگی شوهرت رو هم خواستن تو شکایت؟

نامه میره یا زنگ میزنن؟

آخه من آدرس درستی ازش ندارم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلامعزیزم میشه جواب بدیمن فردا میخوام برم از شوهرم شکایت کنم برای نفقه خودم و بچه ها و اینکه نزدیک ۶ ...

سلام گلم اول میری پیش عریضه نویس نامه مینویسی بعد تو دفتر خدمات قضایی ثبت میشه بعد بهت پیامک میدن که چه موقع بری آدرس شوهرت هم بلد نباشی مهم نیست چون الان ثبت ثنا دارن براشون پیامک می‌ره دیگه نامه دادگاه در خونه نمیره 

آقایون به هیچ وجه درخواست دوستی ندین خسته شدیم از دست شما لااقل بزارید اینجا آسایش داشته باشیم 😤
سلامعزیزم میشه جواب بدیمن فردا میخوام برم از شوهرم شکایت کنم برای نفقه خودم و بچه ها و اینکه نزدیک ۶ ...

واااااایییی،خدایا،،

خداکمکت کنه به آبروی زهرا،،،،،

تواین روزاوگرفتاریا مشکلات،

بنده خدا حالا چیکارکنن

سلام گلم اول میری پیش عریضه نویس نامه مینویسی بعد تو دفتر خدمات قضایی ثبت میشه بعد بهت پیامک میدن که ...

سلام ممنون عزیزم لطف کردی

عریضه نویس در دادگاهه؟ یا دادسرا ؟ کجا برم؟

سلام ممنون عزیزم لطف کردیعریضه نویس در دادگاهه؟ یا دادسرا ؟ کجا برم؟

برا ما که در دادگاهه شما ببین کجا داره ❤️

آقایون به هیچ وجه درخواست دوستی ندین خسته شدیم از دست شما لااقل بزارید اینجا آسایش داشته باشیم 😤
چقد پررو و بی شخصیته

بامنی!!!!؟

آخه شخصیت وکم رویی ازصورتت وحرفات میباره،،-برو بجای داخل چاله انداختن مردم بشین نزا خراب بشه زندگیشان،،،بیل زنی باغچه خود تابیل بزن،،،،،

نبینم دیگه بزرگ ترازدهنت........ه...

برداریااااااا!!!!!