2777
2789
من خودم به شوهرم گفتم مادرم و خواهرم اینا میان بیمارستان مطمئنم چشم انتظار این هستند که ببینن تو چی ...

منم بش میگم. چون اصلا خبر نداره همچین رسمی هست نمیخره.‌خانوادشم نمیدونن اصلا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من خودم به شوهرم گفتم مادرم و خواهرم اینا میان بیمارستان مطمئنم چشم انتظار این هستند که ببینن تو چی ...

حالا شوهر من حساس در جهت مثبت، کافیه بگم، خواهرم میبینه، میره بزرگترین و بهترین چیز میخره.

طفلک از اولم از خانوادم یه جورایی انگار ترس داره، هر مهمونی طرف خانوادم دعوت باشم، میگه بیا بریم لباس بخر

پرسیدم خودتون باهم میخرید؟ یا شوهرت یواشکی ازت میخره؟🥰

این سرویس خودم دیده بودم، بهش گفتم.

اه دست دوم بود، و خیلی قیمتش خوب می افتاد.

ولی کلا شوهرم خیلی دوست داره سوپرایز کنه.

من پاسنیل و شکلات تلخ دوست دارم، ۴۱ سالمه  

همیشه پنهونی از دخترم برام میخره ، سوپرایز میکنه

اره بش میگم.ولی ضایع نیست بگم برام کادو بخر؟

نه بابا

یه جوری بگو که ضایع نباشه

مثلا بگو ببین برای کادو زایمان زیاد خودتو تو خرج ننداز، در حد یه انگشتر یا گردنبند که برام یادگاری بمونه

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

ما با هم رفتیم به سلیقه ی خودم طلا خریدیم که روز زایمان بهم بده

شما هم همینکارو کن😁

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
God protect us from anything that wasn't sent by you🙏🌸
من شوهرم دست و بالش بازه. ولی فکر نکنم بلد باشه و بدونه که باید بده. خانوادشم هیچی بش نمیگن

مال منم شوهرم دست بالش باز بود ی بارم خودم بهش گفتم ولی دریغ از ی شاخه گل تازه برای زایمانم اومدم خونه مامانم باید شوهرم شیرینی میگرفت مادرشوهرمم میگه دیروز مادر خانمت ی جعبه گرفت دیگه کافیه