2777
2789
عنوان

مامانم دختر خالمو از من بیشتر دوست داره😐

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 33 پست
یه چیزی‌مابینش

ببین به هر حال مادره، وقتی ببینه‌ اعصابت‌ خورده، خرابه متوجه بشه، توهم ادای افسرده هارو درآر هیچی اهمیت نده و مهم نباشه برات چیزی ذوق عجیب نکن‌ 

اینا همش نشانه اعتراضه که باید جواب بده

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤
زیادی شورش کردی . بابات چی؟ به اون بگو‌. به نظرم دعوا نکن . با مامانت با زبون خوش و حتی گریه و مظلوم ...

بابام اصلا راضی نیست  ولی خب چی بگه به مامانم بگه نرو باهاشون بیرون  کم حرف بزن؟ مامانم میره کلا نمیاد دیگه خونه اونوقت 

مامانم که اگه حرفای منو درک می‌کرد الان وضع من این نبود

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ادا‌ مظلومارو‌ درار‌ نشون بده که احتیاج‌ داری به مامانت و به مهرش محبتش توجهش

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤