2777
2789

جلسه ی اول شورای حل اختلاف رو نتونستم برم چطوری دوباره وقت بگیرم ؟تورو خدا مهمه بگید 

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودشون دوباره بهت وقت میدن

ممنون عزیزم دیروز نوبت داشتم شوهرم اومد دعوا که حق جدا شدن نداری وقتمو گرفت 

دیگه وقتی نداری شورا نرفتی احتمالا پرونده رو میبندن  برو سر بزن یا وقت بدن یا بفرستن دادگاه

ممنون گلم

خودشون تا سه جلسه براتون میزارن. مشکلی نیست

خداکنه اینجوری بشه به نظرتون جلسه بعدی رو کی میزنن؟

اگه میتونی تحملش کنه چند جلسه مشاوره برین شاید خدا نگاهی به زندگیت کرد

دیگه بریدم بخدا تاپیک های قبلم هست 

حرف حساب شوهرت چیه؟طلاق که نمیده ،خرجی هم که نمیده بهت سر نمیزنه هدفش چیه خوب بگو برو بچسب به همون زنه چرا اینقدر اذیت داره نکنه از مهریه میترسه؟

خداوند ساکتر از ان بود که انتظار داشتم😔😔
حرف حساب شوهرت چیه؟طلاق که نمیده ،خرجی هم که نمیده بهت سر نمیزنه هدفش چیه خوب بگو برو بچسب به همون ز ...

تازه فهمیده زنم هم خوشتیپه هم خوش اخلاق نمیزارم بره شوهر کنه دوباره فقط مال خودمه متنفرم ازش دیروز گفتم دخترتم ببر پیش خودت گفت به هیچ وجه نمی‌زارم بری دادگاه چون اونجا مرداشون هیزن یعنی واقعا. روانیه

بستگی داره تو کدام شهر باشی، خب شهرهای بزرگ که شلوغ تره بیشتر طول میکشه ولی توی شهرهای کوچک معمولا ه ...

فدات گلم ممنونم آره شهرمون کوچیکه خدا کنه زودتر نوبت ما برسه

تازه فهمیده زنم هم خوشتیپه هم خوش اخلاق نمیزارم بره شوهر کنه دوباره فقط مال خودمه متنفرم ازش دیروز گ ...

خاک تو سر بی غیرتش پس چرا رفته افتاده دنبال یک هرزه، بهش بگو هروقت اون زنه رو طلاق دادی منم بی خیال شکایت میشم ،چطور اون حق داره زن دوم بگیره ولی تو حق رفتن به دادگاه رو نداری که مبادا بهت نگاه کنن واقعا روانیه 

خداوند ساکتر از ان بود که انتظار داشتم😔😔