2777
2789
عنوان

عمه با سیاستم میخاد دخترشو بده به پسر خوب فامیل🤐🤐🤐بیاین تاپیکم

| مشاهده متن کامل بحث + 1940 بازدید | 93 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یاد نامادریه سیندرلا افتادم 😂 میخواست دختراشو به زور شوهر بده

😂😂دخترای توفه شونو قالب میکنن به این و اون تر میزنن تو روابط خانوادگی

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

بعد علی چی گفت وقتی دختر عمه گفت لابد منو میخوای

شاید بیوفته تو رودرواسی بره بگیره🤔ممد چی گفت؟

ممدا بگیرن هاااا نره واسه ثواب بگیرتش

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

😂😂دخترای توفه شونو قالب میکنن به این و اون تر میزنن تو روابط خانوادگی

خدایی من اگه پسر بودم با بعضی دخترا ازدواج نمیکردم

من دخترم نمیتونم تحملشون کنم چ برسه پسرا دخترای متوقع  طرف خودش واسه زندکیش ی قدم برنداشته ها انتظار داره پسره بیاد براش دنیارو بریزه زیر پاش

خدایی من اگه پسر بودم با بعضی دخترا ازدواج نمیکردممن دخترم نمیتونم تحملشون کنم چ برسه پسرا دخترای مت ...

اره دقیقاا 

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

خوب دیگه ابرو خودشونو بردن تو هم زودتر ممدو گیر قلاب کن وگرنه عمه آن نقشه جدید پیاده میکنه

بنظرم صبر بهترین راهه.اون اگه علاقه داشته باشه بهتره خودش پا پیش بزاره