2777
2789
عنوان

مامانم دختر خالمو از من بیشتر دوست داره😐

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 33 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای چه بد 

هیچوقت نفهمیدم تو عقل چنین مادرایی چی میگذره؟

دیوونه ای بی خودی یه کاری میکنی بچت اینطوری ازت پر بشه بعدم بهش بگی حسودی ؟

عجب 

یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍
بنظرم زیاده روی کردن شما باهاشون نرو بیرون اگرهم مادر دلیل رو پرسید بگو حریم نداریم دوست دارم یکبار ...

مامانم در حال به چپش گرفتن😂اصلا مهم‌نیست براشون 

آخه مسئله اینجاست دختر خالمم از رو نمیره چقد تو روشون‌گفتم

الان تازه دعوا کردم سر همین از اینکه حرص منم در بیاره زنگ‌زده داره حرف میزنن باهم الان

چرا به عنوان رقیب نگاهش میکنی. اون مثل خواهره برا مادرت . چرا اصلا باهاش بدی . عجیبه برام. 

ولی مامان من بدیم دیده باز ول کن‌نیست

خودم تجربه کردم این حسو خیلی بده، سنش کمه نه؟ مامانت

بعد چندسال متوجه میشه مثلا از ۵۰ به اونور که فقط آخرش بچه هاش براش می‌مونن و باارزش ترین سرمایه زندگیشی

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤

اسی وقتی میبینی بهت اهمیت نمیدن تو هم اهمیت نده میدونم سخته برات ناراحت میشی ولی اینطوری بیشتر اعصابت خورد میشه 

یه مدت اصلا اهمیت نده بهشون فک کن مجسمه آن اصلا فک کن نیستن بی احترامی نکن هاااا ولی اهمیت هم نده بعد شاید مامانت متوجه شد که کارش اشتباهه

یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍
چرا به عنوان رقیب نگاهش میکنی. اون مثل خواهره برا مادرت . چرا اصلا باهاش بدی . عجیبه برام.

اخه میدونی مثلا ماهی یه بار بیان‌خونمون بعد یکم درسا رفتار کنن هی وقتی من‌میخوام برم بیرون با مامانم  نیان من چیکار به کار اونا دارم؟ خیلی میبینمشون اصلا حالم داره ازشون بهم‌میخوره

مامانم‌منه دخترشو ول میکنه میره اونو دلداری میده من ناراحت نباشم؟

مامانم ۵۳ سالشه😭

اوه. یسوال‌ مامانت‌ قدیمیه‌ یا بروزه

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤
اخه میدونی مثلا ماهی یه بار بیان‌خونمون بعد یکم درسا رفتار کنن هی وقتی من‌میخوام برم بیرون با مامانم ...

زیادی شورش کردی . بابات چی؟ به اون بگو‌. به نظرم دعوا نکن . با مامانت با زبون خوش و حتی گریه و مظلومانه صحبت کن .   حتی دیدی فایده نداره به خالت صحبت کن

اینم یادم رفت بگم بعد هی هم تو خونه جلوی من‌میگه دختر به اون خوشگلی نمیدونم چرا شوهر‌نمیکنه فلان بعد منم میگم منم خوشگلم دیگه میگه نمیدونم شاید نه نیستی اینجوری😐شوخیم‌نه هااا کاملا جدی