2777
2789
عنوان

دوستم هرچی از دهنش در اومد بهم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1665 بازدید | 119 پست
وااای چه ضایع بگه همسرم اجازه نمیده عکس بچه یه ماهرو بفرستم؟؟؟سرمونو بذاریم بم... والله به خدا

بعد طرف تایپیک میزنه شوهرم اجازه نداد خونه مامانم برم یا مغازه برم ب اون مرد بیچاره فحش ندید امثال مثل این خانم اینجوری شوهر بار آوردن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبول کنید حرف اسی بد بوده اون دخترم ازدواج نکرده بچه نداشته پیش خودش فکر کرده چون ازدوج نکرده میخاد ...

من اصلا کاری به چشم خوردن ندارم. اینجوریم فکر کرده باشه نباید در مورد بچه اینجوری میگفت. پس دوستش مشکل داره افسرده هم هست. خیلی هم زود رنج هست.

ببخشید که اجازه شما نی نی سایتی ها دست خودتونه. اون وقت منم هی تاپیک میزنم فلان جا خواستم برم همسرم ...

والله من مشکلات ریز و درشت با شوهرم زیاد دارم ولی تو این چیزا اختیارم با خودمه ... 

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

بعد طرف تایپیک میزنه شوهرم اجازه نداد خونه مامانم برم یا مغازه برم ب اون مرد بیچاره فحش ندید امثال م ...

فعلا که شماها از همسراتون مینالید. دیدم چه جوری این جماعت نی نی سایتی شوهر تربیت میکنن

😐😐😐😐😐 یعنی هر کسی بچه نداره شوهر نداره ناراحت میشه شگفتا

اتفاقا مادر شوهرت درست گفته هیچ وقت عکس خونوادتو واسه کسی نفرست .تو پروفایلتم نزار عزیزم.الان دوستتو خوب شناختی؟به بچه معصومم حرف مفت زد .برین بهش

قبول کنید حرف اسی بد بوده اون دخترم ازدواج نکرده بچه نداشته پیش خودش فکر کرده چون ازدوج نکرده میخاد ...

مخصوصا اون بچه گندم که میگه چیپس😂😍

یا اونی که میگفت سلام سلام سلام

این دوتارو تو اینستا میبینم عاشقشونم بس ک شیرینن

حق داره 

نمیدونم چرا ملت فکر میکنن با نگاه کردن به بچه هاشون ما غش و ضعف میریم؟😐😐  

(بچه هاتون فقط برای خودتون عزیزن)

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

میدونی میگه ۱۵ ساله رفیقیم ادم وقتی از دوست دو ساله همچین چیزی بشنوه زیاد ناراحت نمیشه ولی ادمی ک ۱۵ ...

شما میگین بحث نکردین چون خودتون می‌شناختین نیاز به اثبات نداشتین نیاز به توضیح نداشتین ، ته دلتون چیزی نبوده ،ولی من معتقدم کسی که انقدر سعی میکنه توضیح بده و کسیو قانع کنه یعنی چیزی تو سرش بوده و دلش بوده وگرنه اینهو خیالشم نبود فقط فاصله می‌گرفت ازش ،من دوستی های بیست سی ساله ای دیدم که تبدیل به فاجعه شده به هیچ دوستی اعتباری نیست 

والله من مشکلات ریز و درشت با شوهرم زیاد دارم ولی تو این چیزا اختیارم با خودمه ...

عزیزم من فقط گفتم از سر خودش باز کنه. نگفتم که خودشو بنده و اسیر همسرش کنه. همینه اینهمه سال نه زیاد فعالیت میکنم نه تاپیک میزنم تو این سایت سمی. 

مخصوصا اون بچه گندم که میگه چیپس😂😍یا اونی که میگفت سلام سلام سلاماین دوتارو تو اینستا میبینم عاشقش ...

واییییییییی اونکه سلام سلام سلام میگه جونم براش میره 

خیلیییییییییی بانمکه چقدرم باشعوره این بچه 

عزیزم من فقط گفتم از سر خودش باز کنه. نگفتم که خودشو بنده و اسیر همسرش کنه. همینه اینهمه سال نه زیاد ...

فکر شخصیتش هم باش که پیش دوستش خورد میشه 

چقدر گارد گرفتی 

چرا فکر میکنید اینجا همه سمی ان غیر از خودتون؟

شاید دیگران هم همچین نظری راجع به شما دارن!🤔

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️