2777
2789

واقعا لوس ترین اسم جهانو من دارم 

اخه مگه اسم دخترانه لوس تر از ماهک هم داریم که رو من گزاشتن؟

به هرکی میگفتم این چه اسمیه رو منه و اینا میگفتن وای نه خیلی قشنگه و فلان معلوم بود دروغ میگن تاپیک قبلیم امتحان کردم :))))))

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من یه ماهی داشتم بهش میگفتم ماهک

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

اسم زن رمانای دهه هشتادی بود معشوقه ی ارشام تهرانی لبای قلوه ای و چشای ابی

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

به نظرم که قشنگه 

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .