2777
2789
عنوان

دوستم هرچی از دهنش در اومد بهم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1666 بازدید | 119 پست
اشتباه کردی فرستادی .از اول میگفتی همسرم اجازه نمیده. ولی بهتره باهاش قطع ارتباط کنی. من حس خوبی ازش ...

یعنی ی زن اختیار ی عکس نداره بگه همسرم اجازه نمیده 😑😑😑چرا انقدر مردا بزرگ میکنید اخه

در کل هر دو تون اشتباه کردین 

نه تو بایدهمچین حرفی میزدی نه دوستت انقدر تند واکنش نشون بده 

ول کنم نیست باز صبحم پاشده پیام داده😂

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اشتباه کردی فرستادی .از اول میگفتی همسرم اجازه نمیده. ولی بهتره باهاش قطع ارتباط کنی. من حس خوبی ازش ...

وااای چه ضایع بگه همسرم اجازه نمیده عکس بچه یه ماهرو بفرستم؟؟؟سرمونو بذاریم بم... 

والله به خدا

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

حرف هیچکدومتون درست نبوده ولی دوستت هم این همه ریاکشن نشون داده و توضیح داده خواسته چیو ثابت کنه نم ...

میدونی میگه ۱۵ ساله رفیقیم ادم وقتی از دوست دو ساله همچین چیزی بشنوه زیاد ناراحت نمیشه ولی ادمی ک ۱۵ سال باهاش رفیقی بیاد اینجور بگه ادم خیلی بهش فشار میاد بلاخره باید ی فرقی بین دوست صمیمی و غیره باش بامنم همچین رفتاری شد ولی من بحث نکردم رفیق ۲۰ سالمو حدف کردم کلا الانم بیخبرم 

من همیشه بیادت میمونم ...

یعنی ی زن اختیار ی عکس نداره بگه همسرم اجازه نمیده 😑😑😑چرا انقدر مردا بزرگ میکنید اخه

چه ربطی داره به بزرگ کردن مردا. اسی فقط گفته به کسی نشون نده این حرفهارو بارش کرده حالا اگه میگفت خودم نمیخوام عکس بدم که حتما سرشو میبرید. مینداخت گردن همسرش جنجالم به پا نمیشد

اعتراف میکنم من اون زمان که سنم کمتر بود مثل شما بی خودی تحت تأثیر صحبت های دیگران قرار می‌گرفتم و گاها رفتار نا پخته انجام میدادم که بی خودی باعث کدورت و ناراحتی میشد و با این که تو دلم چیزی نبود 

این برای شما باید درس عبرت بشه بی خودی جو زده نشی و توجه بیشتری روی رفتارت داشته باشی اگه چند سال دیگه زمان بگذره به کاری که الان انجام دادی میخندی و به خودت لعنت می‌فرستی 

وااای چه ضایع بگه همسرم اجازه نمیده عکس بچه یه ماهرو بفرستم؟؟؟سرمونو بذاریم بم... والله به خدا

ببخشید که اجازه شما نی نی سایتی ها دست خودتونه. اون وقت منم هی تاپیک میزنم فلان جا خواستم برم همسرم امازه نداد. فلان کارو خواستم کنم همیرم اجازه نداد. حالا حرف من عجیبه

چه ربطی داره به بزرگ کردن مردا. اسی فقط گفته به کسی نشون نده این حرفهارو بارش کرده حالا اگه میگفت خو ...

قبول کنید حرف اسی بد بوده 

اون دخترم ازدواج نکرده بچه نداشته پیش خودش فکر کرده چون ازدوج نکرده میخاد چش بزنه 

واقعا راست گفته ی بچه با قیافه معمولی چرا باید چشم بخوره؟؟؟

تو اینستا آدم کلی بچه میبینه دلش ضعف میره هرروز پیشرفت میکنن مدل شدن