2777
2789
عنوان

دوستم هرچی از دهنش در اومد بهم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1665 بازدید | 119 پست
هميشه اينقدر به حرف مادر شوهرتي؟😅حرفت درست نبودهبچه اين سني قشنگي خاصي اصىولا ندارهمن با اينكه بچه ...

ولی چشم زخم هستااا

دقیق یادم نیست حدیث از پیامبر یا امام علی تو قبرستان راه میرفتن فرمودن نیمی از کسایی که زیر این خاک خوابیدن بر اثر چشم زخم از دنیا رفتن

دوووور از جون دوووور از جون همه به خصوص بچه ها باشه

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

بخدا صبح پیامشو دیدم انقدر بهم ریختم که نگوحتی جوابشم ندادممن شوهرم به بچه ام یه جیز میگه ناراحت میش ...

هیچ کدوم اینا دلیل نمیشه ک دوستت درباره بچت حرف بزنه

بیخود کرده دبگع بدون هیچ حرفی بذارش کنار واقعا انسان نیست

منم مجرد بودم از وقتی دوستم مادر شد حتی بیشتر بهش احترام میذارم میگم اون الان مادر یه بچس بخاطر بچه ش ب خودشم بیشتر احترام میذاشتم

رفتارم باهاش صد برابر بهتر شد

۳۵ سالشه همچین رفیق بیشعوری ب چ دردت میخوره

من خودم سه قلو دارم پسر 

تازه اردیبهشت ۱۴۰۲ عروسی کردم

عکساشونم نشون کسی نمیدم دلم نمیخاد 

تازه ناخواسته هم بودن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره منم چنین فکری کددماخه ۳۵ سالشه بعد با اقایی ۱۰ ساله دوسته ولی نمیاد جلو

خب اشتباه کردی هیچوقت دوست صمیمیتو از خودت ناراحت نکن من کلی مشکل داشتم تو زندگیم کلی ناراحتی ولی هیچکدوم اندازه روزایی ک دوستای صمیمیم باهام بد حرف زدن یا جوابمو ندادن ناراحت نشدم با اینکه واکنشی نشون ندادم ولی کامل ازشون فاصله گرفتم 

موقعیت دوستتون مثل منه با هرچیز کوچیکی دلم میشکنه با این حساب ک من بی تفاوت کنار میزارم همین 

من همیشه بیادت میمونم ...

ولی چشم زخم هستااادقیق یادم نیست حدیث از پیامبر یا امام علی تو قبرستان راه میرفتن فرمودن نیمی از کسا ...

من اعتقاد دارم به چشم رخم.ولي نه از روي عكس.

بچه هامم حرز امام جواد دارن.

منظورم اينكه ماها براي خودمون بچه هامون زييا ميان

براي بقيه اينجور نيست.

بچه يكماهه رو چرا بايد چشم بزنن؟ چه زيبايي خيره كننده اي داره؟

💕

منم هم نظر بقیه دوستان هستم و هم شمارو مقصر میدونم هم دوستتون

قصد جسارت یا ناراحت کردن شمارو ندارم اما عزیزم شما به همه حزفهای مادرشوهر انقدر دقیق گوش میدی!؟

واینکه میدونم بچه هرکسی به چشمش زیباترین و بهترینه اما درواقع هم بچه شما انقدر زیبایی افسانه ای داشت که دوستتون بخواد اینو به همه نشون بده؟

عزیزم دوست شما چون شمارو دوست داشته بچتون رو هم دوست داشته و دلش میخواسته عکسشو داشته باشه وگرنه انقدر عکس بچه های اروپایی تو نت هست که زیباترینن

و اینکه دوستتونم خیلی تند رفته. هرچند باحرفاش موافقم اما بیان کردنشون جالب نبوده

چشم زخم هست قبول اما اینم قبول کنین که قرار نیست ادم بچه ش رو زندانی کنه تا چشم کسی بهش نیفته و اینکه شاید همه حسی که ما به بچه هامون داریم رو ندارن و به نطرشون اون بچه خیلی خاص نیست

من اعتقاد دارم به چشم رخم.ولي نه از روي عكس.بچه هامم حرز امام جواد دارن.منظورم اينكه ماها براي خودمو ...

عزیزم چشم زخم فقط برای زیبایی طرف نیست ...

موقعیت اجتماعی خانوادگی میزان دارایی به همه چیز بستگی داره 

کلا آدمیزاد خیلی پیچیده اس 

بازم میگم من در کل موافق حرف استاتر نیستم ...

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

بخدا صبح پیامشو دیدم انقدر بهم ریختم که نگوحتی جوابشم ندادممن شوهرم به بچه ام یه جیز میگه ناراحت میش ...

بنظرم رنگیش کن بلاک کن 

من جات بودم مینوشتم حرف بنداز زمین صاحبش برش میداره من منظوری نداشتم ولی مثله اینکه تو دلت خیلی پره ان شالله توام موفق میشی از هم کلامی بات متاسفم بای بلاک کن

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱