2777
2789
عنوان

خیانت عاذی شده

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 84 پست
وای یکی اینجابودمیگف بااجازه پدرمادرم دوس پسرمومیاوردم خونه بکارتمم داده بودمش خانوادم مشکلی بااین ق ...

خاک تو سرشون مثلاً روش فکر هستن 

🌹💫نه تو آنی که همانی، نه من آنم که تو دانی❤️‍🔥✨

اره خاک برسرش خیانت زن متاهل با پسر مجرد . و زن مطلقه با مرد متاهل . وحشتناک شده

وای دقیقا

خیانت افراد متاهل از مجردا خیلی بیشتر شده 

میشه منت بزاری با دل مهربونت دعام کنی ❤️ دعاهاتون همیشه گیراست 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جاری منم روزی ک اوردنش خیانت کرد کرد کردتاکه طلاق گرفت رفت براحتی خرابکاری کنه لعنت بهت جقدر مولامون ب چوخ دادیم بخلطرت بابت مهریه الهی حرومت باشه

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

وای یکی اینجابودمیگف بااجازه پدرمادرم دوس پسرمومیاوردم خونه بکارتمم داده بودمش خانوادم مشکلی بااین ق ...

مراحل روشنفکری در اروپا:

1-تحصیلات عالیه

2-مدارک معتبر

3-مطالعات گسترده

4-اطلاعات عمومی بسیار بالا

5-جامعه شناسی

6-نوشتن کتاب

7-نوشتن مقاله

8-نظریه های تایید شده

9-سفر به نقاط مختلف دنیا

10-شخصیت و انسانیت بالا

11- احترام به تمامی مذاهب و عقاید

و

مراحل روشنفکری در ایران:

.

1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه

2-مخالفت با دین و مذهب

3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...

4-طلاق گرفتن

5- موزیک خارجی گوش کردن

6-سفرهای مكرر به تایلند

7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن

8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن

9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن

خاک تو سرشون مثلاً روش فکر هستن

گفتم اشتباهه کارت گف ن باید ادم ب نیازش پاسخ بده 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

بله تو فیلم های اشغاال ترکی بله اما خیانت ذاتی هست عزیزم اما اینطور فیلم‌ها خیلی تاثیرگذاره قبحش رو ...

خیلی بی حیایی هست مثلا فیلم شربت زغال اخته شخصیت گیرای با مادر ناتنیش رابطع داشت و به پدر و زنش خیانت کردن خب این یعنی چی

متاهل و متعهد

گفتم اشتباهه کارت گف ن باید ادم ب نیازش پاسخ بده

پاسخ از راه ادب و انسانیت 

نه بلا نسبت مثل حیوانات 

حتی حیوانات هم زوج هستن 

خیلی بی حیایی هست مثلا فیلم شربت زغال اخته شخصیت گیرای با مادر ناتنیش رابطع داشت و به پدر و زنش خیان ...

جدی من تازگیافیلمایدخونگی نمیبینم فقط عموپورنگ 😁حیف قسمت اخرشم تموم شد 

خدای ترکی کم بود ایرانیم اومدن ساختن خدالعنت کنه بازیگراوکارگردانای ایرانیو

بله از وقتی ماهواره اومد همه چی عادی شد

اگه ماهواره نباشه کلی وسیله ارتباطی دیگه هست کلاکسی که ذاتش نجسه توصندوقم زندانیش کنی بازکارخودشومیکنه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید