من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من ۳ ساله ازدواج کردم هیچکدوم از رفیقاش من و ندیدن هیچ نمیدونستن ازدواج کرده 😐یه بار ترک موتورش بودم چند تاشون کنار خیابون بودن لحظه ای که رد شدیم بوق زد بهشون همه 😯😮😳😳 اینجوری نگاه میکردن روز بعد گفته بودن این و از کجا ورداشتی 😑گفته بود بابا زنمه ازدواج کردم خیلی احمقن این مردا
کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
من ۳ ساله ازدواج کردم هیچکدوم از رفیقاش من و ندیدن هیچ نمیدونستن ازدواج کرده 😐یه بار ترک موتورش بود ...
منم هنوز رفیقاشو ندیدم و خودم هم خوشم نمیاد و تمایلی ندارم از آشنایی با رفیقاش ولی دیگه میدونن ازدواج کرده چون مراسم عروسیمون هم بودن اما اونجوری نیست که همسرم بخاد منو برداره ببره نشون رفیقاش بده بگه بیاید ببینید این زنمه
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛