2777
2789
عنوان

بیایید از اکس یا دوست سمی تون بگید فرقی نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 56 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهم قول داده بود که میاد ولی وسط راه ول کرد رفت یکسال ونیمه که میگذره هنوز تو فکرش هستم رفتنش باعث ...

من کلا وقتی پسری میگه میام خواستگاریت باور ندارم بهشون

الان دوستام خیلی میگن طرف گفته میاد هر روز میگن میاییم و نمیان

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره خب ولی نمیشه از خودم برونمش خیلی دوستی ریشه داری هست متاسفانه

یکم سرد رفتار کن باهاش یا پیاماشو دیر جواب بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
احتمال دارهاینم شاید یکی‌از دلایلش بودهولی خداییش سنمم‌کم بود۱۷ سالم بودالان عاقل ترم‌خداروشکر

اونم معلوم بوده تو اولین دوست پسر یا شاید دومی بوده باشی تجربه نداشته خام بوده منم قبلنا اینجوری بودم پیامای طولانی و... ولی الان اصلا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی دبیرستان بودم با یه دختر دوست شدمفقطم‌ پیامکیانقدرررر پیامای بلند‌وبالا میفرستاد وبخاطر کوچیکتر ...

دخترا تو اون سن خیلی رابطه چتی رو جدی می گیرن حتی عاشق طرفم میشن واااای یاد خودم افتادم

چون یه زمانی حالم و خوب کرده بود ازش چیزی نمیگم

عزیزم قصد مون تخریب شوند نیست صد در صد جز بدی خوبی هم داشتن فقط می‌خوابیم از آسیب هامون بگیم و یکم به هم دلداری بدیم همین

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اونم معلوم بوده تو اولین دوست پسر یا شاید دومی بوده باشی تجربه نداشته خام بوده منم قبلنا اینجوری بود ...

من‌اون موقع میگفتم این احتمالا یه اختلال روانی داره...

تلخی اون‌رابطه چند روزه هیچوقت یادم نمیره

کاربر آقا

دخترا تو اون سن خیلی رابطه چتی رو جدی می گیرن حتی عاشق طرفم میشن واااای یاد خودم افتادم

منم یه رابطه داشتم طرف خارجی بود😂🤦

اصلا حتی نمی‌دونستم چه شکلیه ولی یه جورایی ازش خوشم می اومد دلیلشم این بود که تصوراتی که ازش داشتم و دوست داشتم وگرنه اون... 😐

اون بیشعورم آخرش همینجوری بی خبر رفت هر چند خداروشکر رفت گورشو گم کرد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شاید باورت نشه ولی هر چی ضربه خوردم از دوست داشتن زیاد بود

دقیقا همین جوریه همیشه آدمایی که دوستشون داریم میتونن بهمون ضربه بزنن 

مثلا از دشمن بخوری واست مهم نیست چون انتظار شو داشتی ولی از نزدیکان اصلا واسه همینه ضربه میخوریم

1
5
10
15
20
25
30
35
40