2777
2789

بچه ها شهریه دانشگاه برای هر رشته متفاوته؟؟ تو ارشد یا کارشناسی 

ممکنه یه رشته دوبرابر یا سه برابر شهریه ش بیشتر از بقیه رشته ها باشه؟

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رشته‌هایی که واحد‌های عملی زیاد دارن مثل پزشکی و پیراپزشکی یا مهندسی شهریه‌شون بیشتر از رشته‌های نظریه

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

اره ممکنه بعضی رشته واحد عملی دارن

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
رشته‌هایی که واحد‌های عملی زیاد دارن مثل پزشکی و پیراپزشکی یا مهندسی شهریه‌شون بیشتر از رشته‌های نظر ...

نه نه 

مثلا شهریه رشته زبان با علوم تربیتی فرق داره؟

رشته‌هایی که واحد‌های عملی زیاد دارن مثل پزشکی و پیراپزشکی یا مهندسی شهریه‌شون بیشتر از رشته‌های نظر ...

ممکنه دوتا رشته نظری خیلی تفاوت شهریه داشته باشن؟