2777
2789
عنوان

بیایید از اکس یا دوست سمی تون بگید فرقی نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 56 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما مگه باهات چی کار کردن که از همه چیز زده شدی حتی از بیرون رفتن

نه کسی که دوسش داشتم و نه دوستام هر وقت حالم بد بود و میخواستم بریم بیرون نمی اومدن،زنگ میزدم وقتی نیاز داشتم جواب نمی‌دادن...از بیرون رفتن،تلفن حرف زدن و همه چی ضده شدم چون نه تنها یک بار هزاران بار برام اتفاق افتاد حتی تو روز تولدم :)

همیشه تک و تنها! اگه از احساساتمم میگفتم بهم میگفتن که من دارم بهشون حس عذاب و وجدان میدم و سمی ام 😅

خیلی دوران سختی داشتم خیلی میدونستن که حالم خوب نیست میدونستن دارو می‌خوردم و... ولی باز براشون مهم نبود بعدش فرداش میدیدم مثلا با دوستای دیگه شون بیرونن این درحالی بود که من اگه میدونستم حالشون خوب نیست هر کاری در توانم بود انجام میدادم واسشون 

دلم نمی‌خواد تولدم بیاد چون می‌دونم کسی نیست بهم اهمیت بده پس اذیت میشم

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اکسم برام یه آیفون 6 اس پلاس گلد خریده بود سال ۹۳تا اینجا سم نیست و اتفاق خوبیهولی می‌گفت چون من برا ...

اوسکول بوده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظر واقعا ۹۰ درصد تهشون پوچیه

😂حتما فکر کردی صد تا پسر تو زندگیم داشتم 

درحالیکه خیلی پسرای کمی تو زندگیم بوده ولی خب من اینجوری ام که زود درس عبرت میگیرم واسه همین یکی باهام حرف بزنه فکر می‌کنه هزار تا رل داشتم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوبه اینجوریپخته شدین پس

اگه چند سال با یه نفر بمونی خیلی چیزا رو یاد میگیری 

و یا با نگاه به اطرافیانت من با اینا یاد گرفتم 

و خوندن روانشناسی و شناخت اختلالات و...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اون موقع بهتر بود حالا بدترم شده البته پول نداره اگه پول زیاااااد داشته باشه بدددد نیست

شرایط اقتصادی خیلی بد شده الان این وضع همه مونه اونایی هم که اینجوری نیستن اکثرا فیلم بازی میکنن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40