2777
2789
عنوان

بیایید از اکس یا دوست سمی تون بگید فرقی نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 56 پست
من‌اون موقع میگفتم این احتمالا یه اختلال روانی داره...تلخی اون‌رابطه چند روزه هیچوقت یادم نمیره

حتما مرزی بوده😂🤦

منم مرزی ام ولی خوبی من اینکه بروزش نمیدم واسه همینه هیچکس اذیت نمیشه ولی ذهنم دهنمو سرویس کرده با کوچیک ترین چیز حس میکنم طرف دوسم نداره بهم میریزم

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اکسم برام یه آیفون 6 اس پلاس گلد خریده بود سال ۹۳

تا اینجا سم نیست و اتفاق خوبیه

ولی می‌گفت چون من برات یه گوشی گرون خریدم هرساعتی از شبانه‌ روز زنگ میزنم جواب بدی 😂

خیلی به چشمش میومد 

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.

حتما مرزی بوده😂🤦منم مرزی ام ولی خوبی من اینکه بروزش نمیدم واسه همینه هیچکس اذیت نمیشه ولی ذهنم دهن ...

مرزی اونه که یهو یکیو خیلیییییییی دوست دارن بعد از یه مدت بی دلیل از چشمشون می افته ، اتفاقا مرزی ها خیلی به آدمهای اطرافشون آسیب می زنن با چرخه ایده آل سازی و بی ارزش سازی شما مرزی نیستی احتمالا تله رهاشدگی داری

مرزی چیه

شخصیت مرزی زود عصبی میشن مودی ان زود زود مودشون عوض میشه پرخاشگرن با کوچیک ترین حرکت حس میکنن طرف دوست شون نداره و بهم میریزن حتی احتمال داره خود زنی هم بکنن بعضیا تا پای خودکوشی هم میرن و بعضیا زود احساساتشونو بروز میدن مثلا زود داد میزنن زود دعوا میکنن و...

ولی خب من اینارو بروز نمیدم و خیلی هم شدید نیست مشکلم

مثلا طرفم یه کاری کنه اون لحظه خیلی بهم میریزم امکان داره حرف بزنم ولی یه ربع بعدش برام بی اهمیته میرم پیامو پاک میکنم://

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرزی اونه که یهو یکیو خیلیییییییی دوست دارن بعد از یه مدت بی دلیل از چشمشون می افته ، اتفاقا مرزی ها ...

مودم خیلی عوض میشه دکتر رفتم گفتش مرزی هستی ولی خیلی شدید نیست 

من الان یه نفرو ۴ ساله دوست دارم!کلا یه حس تناقض بهش دارم هم حس میکنم خیلی دوسش دارم و هم حس میکنم خیلی از دستش دلخورم و ازش خوشم نمیاد البته کم هم دلمو نشکونده ولی بعضی وقتا خیلی اذیتم این تناقض و تضاد واقعا عذاب اوره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم قصد مون تخریب شوند نیست صد در صد جز بدی خوبی هم داشتن فقط می‌خوابیم از آسیب هامون بگیم و یکم ب ...

خدا میدونه بعد کات چقدر حالم بد بود فقط خدا میدونه

چقد مینوشتم رو کاغذ و با خدا درد و دل میکردم

دیگه فراری ام از هر چی دوستی هست

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱