2777
2789
عنوان

همکار خانم همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 39 پست
ببین مثلا بافت های گپ تنگ رو پوشیده بودن با پافر بعد جلوی پافر باز بود خب اون حجم از تنگی روی سینه خ ...

چرا باید بگه 

همینکه راجبش حرف نمیزنه کافیه

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

واکنش خاصی نشون نده اگه به شوهرت بگی احتمال داره نسبت به تیپشون حساس شه بیشتر توجه کنه

با خودم چه جوری کنار بیام نمیتونم فراموش کنم نمیتونم ارتباط بگیرم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو ایران بخاطر محدودیت های شدیدی ک گذاشتن مردم مث اینکه یکی بگیرشون یدفعه در برن عقده ای بازی در میارن

من خودمم پوششم بی حجابه ولی هیچوقت بدن نما و ... نپوشیدم و جاهایی ک رسمیه مث محل کار بعضیا مدرسه و دادگاه و فلان از لباس های رسمی استفاده میکنم

ایران همه چیش درست نیست

نسخه انگلیسی

زبان عربی

خط فارسی

هرچیـ  دوستـ دارمـ یا گرونهـ یا گناهـــــ ...(بختیاریوم💪)

با خودم چه جوری کنار بیام نمیتونم فراموش کنم نمیتونم ارتباط بگیرم

دیگه متاسفانه این ظلمی که خانمهای کم حجاب در حق متاهل ها میکنن شما خواه ناخواه باید کنار بیای

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است

اخه اون چیزی که من از بالا سری همسرم مثلا مافوقش دیدم که خانومه واقعا طبیعی نبود ببین شلوارو کشیده ب ...

پروتز میکنن

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

امروز خیلی تو نینی سایت دعوا کردم 😂

والا من یاد گرفتم دیگه دعوا نمیکنم. طرف هر چی هم حرف بزنه توهین کنه دیگه جوابشو نمیدم. بعضیا واقعا بی ادب هستن

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
چرا باید بگه همینکه راجبش حرف نمیزنه کافیه

اتفاقا ما تو محل کارمون یه نفرو داریم خیلی هیزه خب وقتی غیر عادی تر از بقیه رفتار میکنه من راجب محل کارم با همسرم حرف میزنم میگم اره فلانی این طوره و واقعا قشنگ نیست تو محل کار 

اما اصلا انگار نه انگار بعد هربار به من زنگ میزنه پشت میزش نیست میره بیرون زنگ میزنه چند بار گفتم بهش و گفت میخوام راحت حرف بزنم باهات 

تو ایران بخاطر محدودیت های شدیدی ک گذاشتن مردم مث اینکه یکی بگیرشون یدفعه در برن عقده ای بازی در میا ...

ببین من خودم تو اجتماع هستم بیرونم دارم میبینم اینایی که من میگم واقعا غیر عادی بودن 

دیگه متاسفانه این ظلمی که خانمهای کم حجاب در حق متاهل ها میکنن شما خواه ناخواه باید کنار بیای

امروز فکر میکردم منم تغییر رویه بدم اگه همسرم اعتراض کرد بگم خب چرا تو تا الان نگفتی اذیت شدی تو محل کارت؟

مگه میشه توجه نکرده باشه و ندیده باشه و حتی برای چند ثانیه ذهنش درگیر نشده باشه؟

امروز فکر میکردم منم تغییر رویه بدم اگه همسرم اعتراض کرد بگم خب چرا تو تا الان نگفتی اذیت شدی تو محل ...

ذهنش که درگیر میشه ولی خب اگه متعهده نترس بیشتر برای زندگیت وقت بزار بیشتر بهش زنگ بزن ولی گفتن تیپ همکاراش فقط توجهش رو جلب میکنه خوددانی

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است

خوبی پوشش مناسب این جور جاها بولد میشه واقعا😪

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘
من واقعا نمیدونم واکنشم باید چی باشه؟

متاسفانه شمانمیتونیدواکنشی نشون بدین 

خب همسرتون چکارکنه بره بهشون تذکر بده؟ یاانتظار دارین چشماش ببنده؟

من خودم باحجاب نیستم و به تیپ بروز بودن خیلی اهمیت میدم ولی واقعا بعضی جاها ازپوشش بعضیا خودم ازخودم خجالت میکشم نمیدونم چه اصراااری دارن حتتتما بعضی برجستگیهاشون حتمانمابان بشه اونم تومحیط کار ک دیگه بماند!!!

ذهنش که درگیر میشه ولی خب اگه متعهده نترس بیشتر برای زندگیت وقت بزار بیشتر بهش زنگ بزن ولی گفتن تیپ ...

کاش یکم بیشتر منو راهنمایی کنید من اصلا سیاست ندارم

متاسفانه شمانمیتونیدواکنشی نشون بدین خب همسرتون چکارکنه بره بهشون تذکر بده؟ یاانتظار دارین چشماش ببن ...

میگم منم خودم شاغلم و واقعا به لباس و ادکلنم خیلی بیشتر از خوراکم حتی اهمیت میدم 

اما واقعا این موضوع که هر روز همسرم بهترین تایم روزش داره با دیدن اونا گذرونده میشه خب باعث میشه ذهنم بهم بریزه !

یا واقعا رو روابطمون تاثیر بزاره

متاسفانه شمانمیتونیدواکنشی نشون بدین خب همسرتون چکارکنه بره بهشون تذکر بده؟ یاانتظار دارین چشماش ببن ...

من همه حرفم اینه مگه شما یه موضوعی تو بیرون از رابطتون اتفاق  بیفته برای پارنترتون تعریف نمیکنید ؟

چرا همسرم مثلا نگفت یکم موذب میشم اونجا یا حالم بد میشه