2777
2789

خب وسواس داری تو خوندن ، سعی کن اول یه دور روزنامه وار اون مطلب رو بخونی که حدودش دستت بیاد بعد مرحله بعدی بیا دقیق تر بخون و ایندفعه که یه حدودی ازش میدونی ، مطالب مهم رو هایلایت کن ، بعد قبل امتحان یه دور مروری هایلایت شده ها رو بخون 

خب وسواس داری تو خوندن ، سعی کن اول یه دور روزنامه وار اون مطلب رو بخونی که حدودش دستت بیاد بعد مرحل ...

اگه اون درس نمونه سوال داره بعد از خوندن اون درس حل کن و دوباره برگرد روی متن ، اینطوری چندین بار مرور میکنی و مطلب یادت نمیره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه اون درس نمونه سوال داره بعد از خوندن اون درس حل کن و دوباره برگرد روی متن ، اینطوری چندین بار مر ...

ممنون من یکبار یک درس بخونم یادم نمیره ولی الان مشکل ۴۳ صفحه هست که تا ۱۲ شب باید جمع کنم

تلاش کردی 👨‍🔬Mee to bayby🧑‍⚕️❤️👩‍⚕️

ممنون من یکبار یک درس بخونم یادم نمیره ولی الان مشکل ۴۳ صفحه هست که تا ۱۲ شب باید جمع کنم

خب بستگی داره چه درسی باشه مال دانشگاهه؟ چون سوالای دانشگاه معمولا سخت نیستن و با یه خوندن معمولی میشه یه نمره متوسط گرفت ، به نظرم میشه جمع اش کرد 

خب بستگی داره چه درسی باشه مال دانشگاهه؟ چون سوالای دانشگاه معمولا سخت نیستن و با یه خوندن معمولی می ...

اره دانشگاهه 

تا حالا امتحان دانشگاه تست ندادم خوندن متوسط یعنی روخوانی 

تلاش کردی 👨‍🔬Mee to bayby🧑‍⚕️❤️👩‍⚕️

اره دانشگاهه تا حالا امتحان دانشگاه تست ندادم خوندن متوسط یعنی روخوانی

آهان آره ، البته روخوانی همراه با فهمیدن یعنی یه درک کلی ای ازش پیدا کنی ، اگه جایی اش رو متوجه نشدی تو اینترنت سرچ کن یه فیلم ببین یا خلاصه ای ازش بخون