2777
2789
عنوان

همکار خانم همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 39 پست
کاش یکم بیشتر منو راهنمایی کنید من اصلا سیاست ندارم

من هم از این مسئله ای که سما مطرح کردی عاجزم چون شغل همسرم جوری هست که برخوردی با جنس مخالف نداره فقط میدونم مردها کلی نگرن  و مثل ما خانمها درگیر جزئیات نمیشن پس برای زندگیت چالش درست نکن رفتار تو در مورد همکاراش فقط توجهش رو جلب میکنه هر روز سوره نور رو بخون و الرقیب رو به صورت حروف مقطعه سر در خونتون بنویس

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میگم منم خودم شاغلم و واقعا به لباس و ادکلنم خیلی بیشتر از خوراکم حتی اهمیت میدم اما واقعا این موضوع ...

عزیزم میدونم چی میگی ولی کاری ازدست شمادرمورد اون خانمابرنمیادهرکسی باید خودش متانت و نجابت و وجدان داشته باشه اینایی ک گفتم منظورم حجاب نیست منظورم شرم و حیاست منظورم شیک و باکلاس بودن درحین جلب توجه نکردن....

بالاهم گفتم خب ب همسرت دقیقا چی بگی؟میخای بگی نرو سراون کاربخاطر اوضاع بد لباس خانما؟

من همه حرفم اینه مگه شما یه موضوعی تو بیرون از رابطتون اتفاق بیفته برای پارنترتون تعریف نمیکنید ؟چر ...

خب اگه بیاد بگه فلان خانم همکارم فلان مانتو رو پوشیده بود اینجور بود اونجور بود هرچقدرم بگه من معذب بودم خوشم نیومد مطمن باش یاتوروش یا تو فکروذهنت میگی حتمابهش زیادی نگاکردی یا بهش توجه کردی ... لزومی نداره بگه

من حساس نیستم، چون مرد اگه خوب باشه سمت هیچ زنی نمیره، محل کار پوشش خوب باشه، تو خیابون، اشناها، همسایه ها، اونا رو باید چیکار کنیم!!!! 

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است