2777
2789
عنوان

خیلی سخته که هشت سال و نیم دردی داشته باشی که هیچکس ابدا نفهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 2917 بازدید | 152 پست
اینجوری باهاش حتی میتونی استخرم بری بدون ترس راحت برو حموم حتی خونریزی شدیدتم چشمت نمیاد فقد دسشویی ...

بعد من حموم نرفتنم واسه اینه که انگار به جای دوش رفتم زیر تشعشعات لیزر!!! حساسیت لامسم وحشتناااک می شه جزز جززز می کنه پوستم

حالا خون رو نبینم؛ بقیه مسائل چی... گوش ها و چشم ها و دماغم رو چطوری ببندم، با حساسیت پوستم چطور کنار بیام؟! من ممکنه دو روز از روی تختم تکون نخورم چون با هر جابجایی لباسم جونم به لبم می رسه!!

کاربر jouojouo هستم؛ روی این کاربری می‌تونم تاپیک بزنم!:) اما اگه خواستین سوالی بپرسین راجع به اوتیسم یا درخواست دوستی بدین به همون اکانت بدین چون با این اکانت زیاد آنلاین نمی‌شم
بابا چی تو مجردی هس ازدواج کن هم حامله میشی نه ماه نمیشی کلا راحتی هم پریود راحت میشی تو خونه خودت چ ...

موافقم ازدواج واسه اینکار چاره‌ست به نظرم

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شاید دچار وسواس هستی این افکار از وسواس میاد

آره هستم؛ وسواس فکری شدید

کاربر jouojouo هستم؛ روی این کاربری می‌تونم تاپیک بزنم!:) اما اگه خواستین سوالی بپرسین راجع به اوتیسم یا درخواست دوستی بدین به همون اکانت بدین چون با این اکانت زیاد آنلاین نمی‌شم

وسواس درمان داره 

روان پزشک دارو میده عزیزم

ذهنت زیادی درگیره به مسئله عادی و بی اهمیته 

جانم بسوختی و به دل دوست دارمت... بابای عزیزم🖤تنها چیزی ک آرومم میکنه اینه که بالاخره همدیگه رو می‌بینیم 😭

بابا چی تو مجردی هس ازدواج کن هم حامله میشی نه ماه نمیشی کلا راحتی هم پریود راحت میشی تو خونه خودت چ ...

اخه این چه راهکاریه خدایی شماها دارین می دین:))))

مگه بازیه ازدواج!!!

:|دست شما درد نکنه با این راهکارتونولی نه مرسی!! ترجیح می دم با چاقو بزنم توی شکمم!! یاد این افتادم ...

میدونستی که بدن ما زن‌ها مقاومتش به لحاظ فیزیکی به رحم‌مون بستگی داره؟ اینو دکترها میگن‌هااااا. یعنی اگه رحم رو بردارن بدن خالی میکنه . از نظر مقاومت فیزیکی کم‌توان میشه. انقدر این عضو عزیز مهمه

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما
بعد من حموم نرفتنم واسه اینه که انگار به جای دوش رفتم زیر تشعشعات لیزر!!! حساسیت لامسم وحشتناااک می ...

ببین تو از کاپ استفاده کنی فک کن عین روزای قبل چیزیت نمیشه پریود نمیشی فقد وقتی میری دستشویی درش میاری می‌ریزی دور دوباره میزاری تو😐

خدایی راهکار دیگه‌ای به ذهنم نرسید جز بارداری. حالا ربط زعفرون به پریودی چیه که تافی رو نخوردی دیگه؟ ...

زعفرون قاعده آوره دیگه

بعددد مثلاااا الان این طوری شدم که چیزهایی که قاعده آور نیستن ولی حس می کنم ممکنه با خوردنشون بهش نزدیک بشم هم نمی خورم! مثل عسل و خرما!! 

بعد می گم خب دیگه گرمی نمی خورم(وی اصلا به گرمی سردی اعتقادی ندارد حتی!!!)

بعد می گم خب سردی هم نباید بخورم!!!

بعد یهو هیچی نمی خورم  خدایا کمک!!!

خب دیگه پس وسواس رو باید درمان کرد. نُشخوار ذهنی داری .ذهنت انقدر درگیر شده که حتی به این فکر کردی که با چاقو بزنی به خودت

اخه این چه راهکاریه خدایی شماها دارین می دین:))))مگه بازیه ازدواج!!!

اگه فرد مناسب بیاد ک دلیلی نیست برا ن گفتن ازدواج با فرد مناسبش برا این میگم ک نگی ن بخاطر این ترسم نمیتونم حتی ازدواجم کن

زعفرون قاعده آوره دیگهبعددد مثلاااا الان این طوری شدم که چیزهایی که قاعده آور نیستن ولی حس می کنم مم ...

خب حالا چیزهای قاعده‌آور بخوری یا نخوری آخرش که پریود میشی. لااقل بخور که از این ضعیف‌تر نشی

وسواس درمان داره روان پزشک دارو میده عزیزمذهنت زیادی درگیره به مسئله عادی و بی اهمیته

داده

اخه مشکل فقط پنیک یا وسواس نیست

بیشتر روانیه مشکل

تا باهاش کنار نیام اینا حل نمی شن من این رو می دونم! برای افسردگی شدید هم تااا وقتییی خودم نخواستم خوب شم خوب نشدم با هییچییی

ولی کنار نمیام! این همه وقت گذشته این همههه تلاش کردم!!

میدونستی که بدن ما زن‌ها مقاومتش به لحاظ فیزیکی به رحم‌مون بستگی داره؟ اینو دکترها میگن‌هااااا. یعنی ...

می دونم بیرون آوردن رحم شدیدا آسیب داره

ولی آندومترال ابلیشن نه