2777
2789
عنوان

خیلی سخته که هشت سال و نیم دردی داشته باشی که هیچکس ابدا نفهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 2917 بازدید | 152 پست
اینجوری باهاش حتی میتونی استخرم بری بدون ترس راحت برو حموم حتی خونریزی شدیدتم چشمت نمیاد فقد دسشویی ...

نمیدونم ب کامنتت بخندم یا گریه کنم

درمیاری میریزی دور میخوری🤦‍♀️😅😪😪😪

🤪
ببین تو از کاپ استفاده کنی فک کن عین روزای قبل چیزیت نمیشه پریود نمیشی فقد وقتی میری دستشویی درش میا ...

می گم به شدتتت بیش حسی هام زیاد می شن:)...

تازه سطح پروستاگلاندینم می ره بالا می زنه به همه جا انگار دارن همه جام رو دارن از درون له می کنن؛ حتی مشکلات گوارشی زیاد پیدا می کنم این دوره

کاربر jouojouo هستم؛ روی این کاربری می‌تونم تاپیک بزنم!:) اما اگه خواستین سوالی بپرسین راجع به اوتیسم یا درخواست دوستی بدین به همون اکانت بدین چون با این اکانت زیاد آنلاین نمی‌شم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه فرد مناسب بیاد ک دلیلی نیست برا ن گفتن ازدواج با فرد مناسبش برا این میگم ک نگی ن بخاطر این ترسم ...

شما هیچ چی از من نمی دونین:)))

کاربر jouojouo هستم؛ روی این کاربری می‌تونم تاپیک بزنم!:) اما اگه خواستین سوالی بپرسین راجع به اوتیسم یا درخواست دوستی بدین به همون اکانت بدین چون با این اکانت زیاد آنلاین نمی‌شم
دادهاخه مشکل فقط پنیک یا وسواس نیستبیشتر روانیه مشکلتا باهاش کنار نیام اینا حل نمی شن من این رو می د ...

اره درسته تا وقتی آدم خودش نخواد و غلبه نکنه درست نمیشه 

منم تقریبا تو همین شرایطم 

وسواس دست از سرم بر نمیداره 

احساس میکنم همین الان است ک خودم بکشم

جانم بسوختی و به دل دوست دارمت... بابای عزیزم🖤تنها چیزی ک آرومم میکنه اینه که بالاخره همدیگه رو می‌بینیم 😭

خب حالا چیزهای قاعده‌آور بخوری یا نخوری آخرش که پریود میشی. لااقل بخور که از این ضعیف‌تر نشی

دقیقا همینننن

مشکل اینه من می دونم همه اینا چرته!! همه کارهام چرته!! از لحاظ علمی هم معتبر نیست افکارم

ولی نمی تونم نکنم! اجباریه اجباری! دست خودم نیست

اینجور آدما فک میکنن نباید هیچ کاری کنن حتی ازدواج

ایشون شدیدا وسواس‌فکری داره بر فرض مسئله پریود هم حل بشه باز سر یه چیز دیگه وسواس میگیره تاپیک قبلیش هم راجع به افکارش نوشته. واقعا نیازه توسط یه پزشک حاذق و مورد اطمینان درمان بشه

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما
عجیب ترین چیزها رو الان خوندم تو این تاپیک

مثلا چی:))) چیزایی که من می گم رو می گین؟ آره می دونم عجیبن ولی چه کنم که راه فراری از خودم ندارم...

ببخشید اون چیه

سوزوندن دیواره درونی رحم با روش های مختلف

کمترین عوارض کوتاه ترین دوران نقاهت