2777
2789
عنوان

خیلی پشیمونم 🥺😭ازدواج نادرست

| مشاهده متن کامل بحث + 1420 بازدید | 55 پست

جداشو وگرنه تااخر عمرت باید همه ی زندگیتو با اونا برنامه ریزی کنی منم پدرشوهرم فوت شده شوهرم تک پسره همه جا حتی خونه ی فامیلای خودم مادرشم باید بیاد چون شوهرم میگه مامانم تنهاس 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی دلشکسته و خستم 🥺🥲

منم مشکل شمارو داشتم. الان ۱۲ساله با همین شرایط دارم زندگی میکنم.باورت میشه کرونا گرفتم اقوام شوهرمم همه کرونا گرفتن،حالا من حامله بودم ،شوهرم رفت بچه های برادرش رو آورد خونه من ک من ازشون مراقبت کنم، حالا من۶ ماهه یا۷ماهه بارداربودم

دلم انقد پرشده بود ولی هیچی نمیگفتم انگار (ریدن تو دهنم ک نمیتونستم حرف بزنم) بعد شوهرم میرفت برا همه خرید میکرد و کار می‌کرد براشون، رفت برا برادرشوهرم پسته خرید ی بسته ،من گفتم منم هوس کردم برا منم چند دونه بده،باورت میشه ب زن حامله اش نداد ،گفت مگه بچه ای هرچی میخرم میگی میخام؟😭

بازم سکوت کردم و فقط اشک ریختم تو خودم.

از امروز رو خودتت کار کن راهشو پیدا کن بهش اقتدار و احترام بده ، هندونه بذار زیر بغلش بگو قزوین آقای ...

اینجوری بدتر میشه خواهر 

فک میکنه خیلی راضی و اوکی و خوشبختم 

خب خانوادش کسی ندارن زشت به غریبه بگن کارهاشون انجام بد

خاک بر سرت تو دیگه کی هستی همین شماها تر زدین با گفتن جمله خانوادشن دیگههههه . خانوداش کار دارن گو-ه میخوره زن میگیره ک بعد با شوهر بیان از شوهر این طفلک شامپو و اینترنت بخوان! مگه چقدر درمیاره ک خرج ۳ نفر دیگه هم بده. تف ب اون درک و‌شعورت

نمیدونما نظر شخصی منه ولی به جای جدا شدن سعی کن با سیاست پیش بری . من خودمم کم تجربم ولی یه کار کن که پیش تو احساس بهتری بکنه یواش یواش خودش از سرش میوفته . شاید الان یکم حساس شدی . براش کار بتراش هزینه براش باز کن . ار از گاهی بگو مگه اونا خودشون شوهر ندارن . از این جور کارا ولی زیاد گلایه نکن بنظرم چون اونوقت میشه از اینجا رونده از اونجا مونده . اگه پیش تو احساس آرامش بکنه اونوقت خودش میبینی یواش یواش میاد سمت تو 

منم مشکل شمارو داشتم. الان ۱۲ساله با همین شرایط دارم زندگی میکنم.باورت میشه کرونا گرفتم اقوام شوهرمم ...

آدم حالش از اینجور مردا بهم میخوره

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱
عجله نکن یواش یواش خودش میکشه کنار هنوز عقدی اونا هنوز نفهمیدن داداششون متاهل شده هنوز فکر میکنن مجر ...

درست نمیشه. اونی ک بچه ننه و غلام حلقه ب گوش ننه و خواهرش باشه عمرا درست بشه . باید بره مستقیم پیش مشاور تا تعیین تکلیف کنن براش. اینجور مردها عوض نمیشن