2777
2789
عنوان

خیلی پشیمونم 🥺😭ازدواج نادرست

| مشاهده متن کامل بحث + 1422 بازدید | 55 پست

الان میتونی میخت رو محکم بکوبی دو روز دیگه اصلا حرفت براش مهم نیست اول بشین درست باهاش تکلیفت رو روشن کن بعد براش فضا ایجاد کن.ولی بگما این خانواده تا آخر همین هستن طبق تجربه خودم میگم .

نمیگم هرشب بیاد که ولی بدم میاد شبیه پولی ها یه شب بیاد یه شب نیاد

وا

چه حرفیه

تو خعقد همینه دیگه 

من همسرم هفته ای یکبار هم به زور میومد...

البته من مشکلم خانواده ش نبود

ارشد میخوند

الآنم که دکتری

کلا من از وقتی عقد بعدشم عروسی کردم، درس خواندن شوهرم هوو م بوده....

تازه میگه می‌خوام پست داک بخونم

گفتم اول من طلاق میگیرم بعد بخون

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اولا که دوران عقد لزومی نداره هر شب بیاد پیشت همین که یک شب در میون میاد خوبه ولی اگه حس می کنی انگار تو رو برا رابطه فقط می خواد رابطه برقرار نکن باهاش ، دوما بشین باهاش حرف بزن بگو خواهر ازدواج کرده ات لزومی نداره از تو پول و خدمات بخواد وظیفه شوهرشه ، اولویت اصلی تو باید زنت باشه منتها با زبون خوش و مهربونی بگو بلکه اثر کنه ، همیشه هم در دسترسش نباش گاهی ناز کن رابطه برقرار نکن بزار بدونه مفت نیستی باید انرژی و زمان برات بزاره تا به چیزی که می خواد برسه

چجوری بعضی خانوادها انقدر میتونن بی درک و پروو باشن یارو زن داره باید آیندشو بسازه پول پس انداز کنه نه به فکر شامپو و اینترنت خواهرهای عجوزش باشه به وقتش مادرشوهره با شوهرش عشق کرده الانم مرده جورشو باید عروس بکشه نسلشون منقرض بشه انشالله

‏در‌ من خری به گل نشسته.

خاک بر سرت تو دیگه کی هستی همین شماها تر زدین با گفتن جمله خانوادشن دیگههههه . خانوداش کار دارن گو-ه ...

خاک  برسرخودت اشغال عوضی کسی با تو لجن حرف زدی پریدی وسط به شما جع مربوط من جواب اسی دادم نمیدونستم عقدی هستی از پشت کوه درامدی بی تربیت جای تربیت تقسیم کردن شما دور رسیدن