2777
2789
عنوان

کاش بمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 60 پست
عشق چیه دختر سنت کمه حالیت نیست

شاید هم کمبود محبته پدرم معتاد بود و هیچوقت بهم محبت نکرد در عوض هرروز کتک خوردن مادرمو میدیدم

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))
واقعا باید دست پدرت و ببوسی خودت بعدا میفهمی چرا وقتی که این سودای عشق از سرت بیوفتهتوروخدا بهشون ز ...

کاش بره حداقل از زندگیم نمیره ول کنم نیست اونم همین بیشتر باعث میشه من اذیت شم و فکرای منفی بیاد تو سرم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادرش گفت میتونم جادو کنم اگه بخوای ک خانوادت راضی شده گفتم نه

بیا ببین تفاوت ها رو از کجا معلوم بعدا برای خودت جادو ننویسن زندگیت و نابودد نکنن

نکننننننن بخدا حالم بد شده برات آینده ات و داری نابود میکنی میتونی بهترین زندگی و داشته باشی با کسی ک لایقت هست

حتی اگر بگیم خودشم خیلی خوب و آپدیته خانواده طرف خیلی مهمه چون تو اون محیط زرگ شده اونجا تربیت شده خانواده پسر ایرانی دخالت مستقیم دار تو زندگی پسراشون 

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
شاید هم کمبود محبته پدرم معتاد بود و هیچوقت بهم محبت نکرد در عوض هرروز کتک خوردن مادرمو میدیدم

ببین منم خیلی روزای بدی داشتم تو زندگیم ک هییییچ دختری تو خوابشم نمیبینه این و جدی میگم

ولی تو که زجر کشیدن مادرت و دیدی اذیت شدنش و دیدی تو درست تصمیم بگیر ک مادر دومت نشی 

خودت ب خودت محبت کن پدرت و برو بغل کن اونم بالاخره درگیر شده و خیلی رفتارهاش دست خودش نیست 

برای فرار کردن از برزخ خونه باباتخودت و تو جهنم خونه شوهر ننداز

اونجا تهش6 ماه گل و بلبل باشه این و جدی دارمم بهت میگم سر ی چیزایی اختلاف پیدا میکنین ک فکرشم نمیکنی

بیا ببین تفاوت ها رو از کجا معلوم بعدا برای خودت جادو ننویسن زندگیت و نابودد نکنننکننننننن بخدا حالم ...

خانوادشون نه خوب نیستن چون شب خواستگاری هیچکدوم اصلا حرف نمیزدن ساکت بودن هیچی نمیگفتن حتی در مورد خواستگاری. خواهرش وقتی از تو اتاق اومد ک بشینه تو هال رو کرد سمت مادرش و دیوار پشت کرد سمت خانواده من و ازش سوال میکردن مثلا مادرم می‌گفت دخترم چندتا بچه داری هیچی جواب نمی‌داد مادرش جواب میداد اما خودشون باهم آروم صحبت میکردن با زبون خودشون خواهرش که میگم ۲۷ سالشع

کاش بره حداقل از زندگیم نمیره ول کنم نیست اونم همین بیشتر باعث میشه من اذیت شم و فکرای منفی بیاد تو ...

خطط و عوض کن پیجت و پاک کن 

کلا ی کاری کن راه های دسترسیش بهت صفر بشه

خداروشکر ک اینجا هم نیست بخواد بیاد سر راهت و خداروصدهزارمرتبه شکر ک رابطتون مجازی بوده

ببین منم خیلی روزای بدی داشتم تو زندگیم ک هییییچ دختری تو خوابشم نمیبینه این و جدی میگمولی تو که زجر ...

حق با شماست مهربونمممم امیدوارم گره تو زندگیت نیفته هیچوقت

خانوادشون نه خوب نیستن چون شب خواستگاری هیچکدوم اصلا حرف نمیزدن ساکت بودن هیچی نمیگفتن حتی در مورد خ ...

هرچی بیشتر میگی بیشتر دارم حرص میخورم از دستت

خطط و عوض کن پیجت و پاک کن کلا ی کاری کن راه های دسترسیش بهت صفر بشهخداروشکر ک اینجا هم نیست بخواد ب ...

تصمیم داره چند روز دیگ بیاد دیدنم 

حق با شماست مهربونمممم امیدوارم گره تو زندگیت نیفته هیچوقت

قربونت برم اگر دوست داشتی میتونم آیدیم و بدمباهم صحبت کنیم تو تلگرام 

چون واقعا نگرانتم نمیخوام ب خاطر ی تصمیم اشتباه زندگیت و خراب کنی

تصمیم داره چند روز دیگ بیاد دیدنم

زودتر بهش بگو ک رابطتون تموم شدست

هرچی بیشتر ادامه بدی بیشتر خانوادت و داری کوچیک میکنی 

خانواده سر و گردن آدمه اگر سر و گردن نداشته باشی زنده نمیمونی ک بخوای زندگی کنی عضوی هم هست که اصلا اهدا نداره پس مراقب خانواده ات و تصویری ک ازشون برای بقیه میسازی باش

خب باز داری همین مسیرو ادامه میدی که دختر .صبر کن یه آدم مناسب بیاد

امیدوارم فقط چشماش زودتر باز بشه خیلی نگرانشم