2777
2789
عنوان

کاش بمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 60 پست

فراموش کردنش 8 ماه حدودا طول میکشه تو این 8 ماه گریه داری درد داری بی تابی داری دلتنگی داری ولی بعد 8 ماه مثل پروانه ای ک پیله اش و وا میکنه ب خودت میای و میبینی چ لطفی در حق خودت کردی

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فراموش کردنش 8 ماه حدودا طول میکشه تو این 8 ماه گریه داری درد داری بی تابی داری دلتنگی داری ولی بعد ...

کاش خدا نجاتم بده کمکم کنه

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))

مشاور هم ک میگی گفته نه اون علمش رو داره و از بیرون گود داره روابط شما و خانواده هاتون رو میسنجه پس حتما بدون صلاحی دیده ک نه اورده

ضمن اینکه پسرها و آقایون کلا قبل 27 خیلی تصمیمات بچگونه ای میگیرن و اصلا مناسب ازدواج نیستن

ازدواج تو سن پایین برای اقایون احتمال خیانتشون و بالا میبره و پیش خودشون فکر میکنن من جوونی نکردم من خیلی چیزا رو تجربه نکردم و میرن سراغ تجربه کردن

آره می‌دونم کورکورانه است اما شبا تو خواب اذیت میشم همش میاد جلو چشمم ی شب آروم نمیتونم بخوابم از زن ...

خب الان اگه ولش نکنی 2 سال دیگه با یه بچه یا بدون بچه با درد های بزرگتری مجبوری کنار بیای و رهاش کنی . برو اشکال نداره بالاخره کاملا واضحه ته این رابطه سیاهیه و تباهی

نه روم نمیشه دوستام و همسایه ها ببینشون چون با ما متفاوتن

خب پس چطور میخوای ازدواج کنی باهاش؟ عروسیت همه میان میبیننش 

بعد ها تو مجالس باید بری با ایشون 

روابط اجتماعی هم ک میگی ندارن بعدا باعث سرشکستگیت میشه جلوی اقوام با ی حرف نا ب جا با ی کاری ک صلاح نیست چون سنش هم پایینه خیلی چیزا رو درک نمیکنه

خب الان اگه ولش نکنی 2 سال دیگه با یه بچه یا بدون بچه با درد های بزرگتری مجبوری کنار بیای و رهاش کنی ...

عشق چی میشه پس این وسط؟ 

۲۵ من اون ۲۱

همسن منی

توروخدا نکن با خودت این کارو حیفی بخدا

من بیرون گودم بی طرف دارم میبینم قضیه رو

خانواده اون از خداشه ی دختر با این ویژگی های تو بگیره ولی تو داری آینده ات و نابود میکنی

جفتتون بچه این ..... اصن اون الان دوست داشتن میفهمه؟ خداروشکر خانواده فهمدیده ای داری نمیذارن

ولی رفتار بابام شب خواستگاری برای همیشه آرامش منو ازم گرفت 

عشق چی میشه پس این وسط؟

ببین دوست داشتن گاهی باعث میشه ک نبینی داری تو چه چاله ای میوفتی 

عشق نهایتا 6 ماه اول زندگی مشترکتون میمونه بعدش میفهمی دور از جونت چه غلطی کردی

همسن منیتوروخدا نکن با خودت این کارو حیفی بخدامن بیرون گودم بی طرف دارم میبینم قضیه روخانواده اون از ...

مادرش گفت میتونم جادو کنم اگه بخوای ک خانوادت راضی شده گفتم نه 

ولی رفتار بابام شب خواستگاری برای همیشه آرامش منو ازم گرفت

واقعا باید دست پدرت  و ببوسی 

خودت بعدا میفهمی چرا وقتی که این سودای عشق از سرت بیوفته

توروخدا بهشون زنگ نزنی ک بیاید ها

بعدا تو سرت میزنن ک رو دست خانوادت مونده بودی و پسر ما نمیومد بگیرت میترشیدی و این صحبت ها

پدرت و کوچیک نکن پیششون

ب این پسر هم بگو ب دلیل مخاللف خانوادم و اختلاف های فرهنگی که داریم بیشتر از این نمیتونیم ادامه بدیم امیدوارم کیس مناسبت رو پیدا کنی و  موفق باشی