2777
2789
عنوان

شیوع ویروس جدید در چین 💀🩸

| مشاهده متن کامل بحث + 6190 بازدید | 190 پست

هیچ اتفاقی نمیافته یک ویروسه ولی مثل کرونا نیست همه امسال مریض شدن خوب شدن 

هر چقدر مردم رو بترسونن بیشتر امکان هر مریضی هست سیستم ایمنی شون ضعیف میشه

کاری ک کرونا با اقتصاد جهان کرد هیچکس نکرد 

اگر هم مریضی باشه نمیان همه جا رو ببندن ! گرچه من تو کرونا مطب دندون پزشکی کار میکردم و برام قفل نبود

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من گرفتمش مردم و زنده شدم‌... بردنم بیمارستان

منم گرفتم

داییمم گرفته چن بار حالش خراب شده رفته بیمارستان

خیلیا گرفتن و واقعا هم جسم رو ضعیف می‌کنه 

محدثه هستم لطفا تجربیاتتون رو با من به اشتراک بذارید . گیمر هستم . مدافع حقوق زنان هستم و مخالف کودک همسری  

هیچ اتفاقی نمیافته یک ویروسه ولی مثل کرونا نیست همه امسال مریض شدن خوب شدن هر چقدر مردم رو بترسونن ب ...

درسته

احساس میکنم یه جورایی دارن زمینه رو برای نابودی بیشتر فراهم میکنن 

جنگ های پی در پی مریضی های گاه و بیگاه  و بدون علت

محدثه هستم لطفا تجربیاتتون رو با من به اشتراک بذارید . گیمر هستم . مدافع حقوق زنان هستم و مخالف کودک همسری  

جدی چرا اغلب ویروس ها منشأ اش از چینه؟؟یعنی اینقدر نجاستن یا کلا دلیل دیگه ای داره؟؟

بیماری ها رو خودشون میسازن انقد واضحه حتی همون واکسن ها چقدر جمعیت کم شد ولی خب هنوزم دنبال اینن ۷۰ سال ب بالاها رو جمع کنن از روی زمین

ولی من هنوز ب هیچ کدوم از ارزوهام نرسیدممم

منم تازه عید ۱۸ سالم میشه🤭😂

تنها چیزی ک از این دنیا دیدم فقط فیلمو سریال و گیم بود 

بیماری ها رو خودشون میسازن انقد واضحه حتی همون واکسن ها چقدر جمعیت کم شد ولی خب هنوزم دنبال اینن ۷۰ ...

واکسن عوارضش بیشتر از خود کرونا بود!

ای کاش واکسن نمیزدم خیلی پشیمونم چندین ساله همش بی حالم فشارم بالا پایین میشه

واکسن عوارضش بیشتر از خود کرونا بود!ای کاش واکسن نمیزدم خیلی پشیمونم چندین ساله همش بی حالم فشارم با ...

دقیقا 

منم بعد از واکسن تپش قلب گرفتم و استرس های یهویی و بی دلیل 

خدا لعنتشون کنه

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
واکسن عوارضش بیشتر از خود کرونا بود!ای کاش واکسن نمیزدم خیلی پشیمونم چندین ساله همش بی حالم فشارم با ...

من نمیخواستم بزنم یه دوز بیشتر نزدم اونم سر اینکه گفتن بخواید برید سفر کارت واکسن باید همراهتون باشه واسه یه مسافرت یه روزه رفتم زدم

دقیقا بیحال شدیم سیستم ایمنی بدنامونو دخیل کرد یه تایپیک با این عنوان گذاشتم ولی نمیخان قبول کنن پنج تا پنج تا زدن

دوستان نگران نباشید این مرحله رو زنده بمونیم میریم مرحله بعد دیگه داریم به مرحله آخر نزدیک میشیم

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک