2777
2789
عنوان

شیوع ویروس جدید در چین 💀🩸

6070 بازدید | 190 پست

ویروس جدیدی به نام «متاپنوموویروس انسانی» (HMPV) در چین گزارش شده است. این ویروس علائمی شبیه سرماخوردگی و آنفولانزا ایجاد می‌کند و می‌تواند منجر به مشکلات تنفسی جدی، به‌ویژه در کودکان، افراد مسن و افراد با سیستم ایمنی ضعیف شود.

علائم شایع HMPV:

سرفه

تب

گرفتگی بینی

گلو درد

تنگی نفس

دوره نهفتگی این ویروس 3 تا 6 روز است و در زمستان و اوایل بهار بیشتر گسترش می یابد. HMPV از طریق قطرات تنفسی یا تماس با سطوح آلوده منتقل می شود.

گروه های پرخطر:

کودکان زیر پنج سال

افراد مسن

افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند

در حال حاضر، هیچ واکسن یا درمان ضد ویروسی خاصی برای HMPV وجود ندارد. اقدامات پیشگیرانه شامل رعایت بهداشت فردی، شستن مکرر دست ها، استفاده از ماسک و اجتناب از تماس نزدیک با افراد آلوده است.

اگرچه این ویروس نگرانی هایی را ایجاد کرده است، اما مقامات بهداشتی چین اعلام کرده اند که وضعیت با روندهای فصلی مطابقت دارد و در مقایسه با سال قبل از شدت کمتری برخوردار است.

برای اطلاعات بیشتر می توانید به منابع زیر مراجعه کنید:

متاپنوموویروس انسانی در چین: علائم و خطرات

آخرین به روز رسانی در مورد ویروس جدید در چین

محدثه هستم لطفا تجربیاتتون رو با من به اشتراک بذارید . گیمر هستم . مدافع حقوق زنان هستم و مخالف کودک همسری  

این دفه دیگ رفتنی شدیم🦦

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هرچی بلا و کوفت و زهرماره از این چین بلند میشه

از بس قورباغه و کرم زنده خوردن

محدثه هستم لطفا تجربیاتتون رو با من به اشتراک بذارید . گیمر هستم . مدافع حقوق زنان هستم و مخالف کودک همسری  

ها؟ بدبخت شدم رفت😅😂😃بدنم واقعان سیستم ایمنی ضعیفه وو واکسنی نیس؟ 😃

نه فعلا وضعیت تو چین خرابه معلوم نیس چی بشه میگن احتمالا کرونای جدیده

گیم اور😂😂

وای😂😭 

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

قبل۲۰۲۵میگفتن ارتعاشتونو وآگاهی رو بالاببرین ک باز میخوان تو مردم جهان مریضی بندازن.

بنظر برنامه ریزی شده باشه

خب این دفعه جدی دیگه ماسک نمیزنم

من دیگ ب چپم نیس فوقش میمیرم راحت میشم🤣