2777
2789
عنوان

درونگرا ها یه سوال

145 بازدید | 26 پست

دوستان درونگرا سلام 

منم مثل شما درونگرام از وقتی یادم میاد تا به امروز اینجوری بودم 

پدر مادرمم به شدت درونگرا هستن یعنی طوری که من ۹۰ درصد درونگرا خالصم 

تک فرزند بودنمم دیگه اینو تکمیل کرده 

حالا یه سوال من خیلی سخت ارتباط میگیرم سخت دوست میشم تو جمع های شلوغ حال نمیکنم برم ولی از طرفی با کسی دوست بشیم دوستی واقعی البته خیلی سخت ولش میکنم همین اخریا عروسی دوست صمیمیم بود که دیگه رفت ... 

میخوام بدونم شماهایی که درونگرا هستین چجوری ارتباط میگیرید دوست جدید پیدا میکنید یا اصلا برای پیدا کردن پارتنر چیکار میکنید؟

من چون پسر هستم خیلی سخته برام مثلا برم به کسی پیشنهاد بدم چه برای رفاقت چه برای رابطه اوکی بشم خیلی خوبما ولی مشکل همینجاست که نمیتونم اوکی بشم 

اصلا بهش فکر میکنم ترجیح میدم برم رو تختم و تو اتاقم هیچکاری نکنم

من فعالیت اجتماعی هم دارم دانشگاه هستم بیرون میرم تنهایی مثلا سینما پارک دور میزنم برای خودم ولی واقعا بخوامم دوست بشم انگار نمیتونم میخوام ولی نمیشه شما چیکار میکنید اگه پارتنر درونگرا داشتید چجوری اشنا شدید اگه دوست دارین چجوری دوست پیدا کردین ممنون میشم بگید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما ۸ تا بچه ایم من اخریم بشدت درونگرام زیر ۳۰ سال که بودم هرکی خودش میومد طرفم باهاش رفیق میشدم خودم غیر ممکنه با کسی دوست شم

ولی الان ک بزرگتر شدم اصن دوسندارم که با کسی باشم همه رو حذف کردم 

کلا مدلم اینه اگه کسی طرفم اومد اومد نیومد من سمت کسی نمیرم

من همیشه بیادت میمونم ...

ببین درونگرایی با خجالت فرق داره 

اول باید تفاوت این دوتا رو خوب بفهمی 

درونگرا کسیه ک با مهمونی و جمع شلوغ و غریبه ها زود باتری اجتماعی بودنش تموم میشه ولی اگه مجبور شه حقشو بگیره یا جایی لازم باشه از. خودش دفاع کنه یا به کسی پیشنهاد بده خجالت نمیکشه و اینکارو میکنه 

خجالت از کمبود اعتماد ب نفس میاد وچیز خوبی نیست

اما درونگرایی یه تایپ شخصیته