2777
2789
عنوان

بهش گفتم دارن شوهرم میدن ببینین چی گفت🙂💔اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 176823 بازدید | 823 پست
بعد چی شد خواستگارت رد کردی؟؟ با دوستت ازدواج کردی؟

نه التماسم کرد ردش کنممم 

گفت سکته میکنم اگه ازدواج کنی 

حالمو خراب نکن باگریه میگفت 

به معنای واقعی دیوونه شد بودد

خب منم دوسش داشتم خیلی ولی خب فعلا موقعیت ازدواج نداره 

به ریشه وصل باش و اصل باش👌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اول توکل کن به خدا و بعد بهش بگو.مگه خواستگار داری؟چرا میخوایی ردش کنی؟اگه خواستگار نداری خب چه کاری ...

خواستگار دارم زن عموم معرفی کرده من نمیخوام دوسندارم سنتی

اون احمقو دوس داشتم که بهم گفت اگ میخوایی برو کسی بخواد میره کسیم بخواد میمونه من کاری نمیتونم بکنم

نه التماسم کرد ردش کنممم گفت سکته میکنم اگه ازدواج کنی حالمو خراب نکن باگریه میگفت به معنای واقعی دی ...

اخی گناه داره  دلم براش سوخت

الان با هواستگار نامزد کردی؟ 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

خواستگار دارم زن عموم معرفی کرده من نمیخوام دوسندارم سنتیاون احمقو دوس داشتم که بهم گفت اگ میخوایی ب ...

شما ک راحت به ی ادمی ک نیست دل میبندی باور کن به خواستگار هم عادت میکنی کم کم دوسش داری

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

ببین تمام عکس ها رو نخوندم... اگه واقعا خودت دنبال رابطه هدفمند هستی و میخوای خودت رو از سر کار بودن ...

میره برای همیشه اونم

گفت کسی که بخوادبمونه میمونه کسیم بخواد بره میره من کاری نمیکنم🙂

خواستگار دارم زن عموم معرفی کرده من نمیخوام دوسندارم سنتیاون احمقو دوس داشتم که بهم گفت اگ میخوایی ب ...

اسی مطمعنی مجرده؟

حسم میگ متاهله..برا همین ب شما دس نمیزده یا نمیتونسته کادو ببره خونه...وگرنه پسره مجرد اینجوری نیست..

فقط تورو برا سرگرمی میخاسته 

میره برای همیشه اونمگفت کسی که بخوادبمونه میمونه کسیم بخواد بره میره من کاری نمیکنم🙂

بالاخره مهمه ک پا پیش بزاره و نزاره برات خاستگار بیلد مگه میشه یه دختر و ول کنی ب حال خودش

دخترم قراره بیاد و بشه فرشته خونمون😍😍

اسی مطمعنی مجرده؟حسم میگ متاهله..برا همین ب شما دس نمیزده یا نمیتونسته کادو ببره خونه...وگرنه پسره م ...

واقعا‌ این رفتارا رو داشته😳😳

وقتی طرفتو دوست داری حداقل دستشو میگیری پسراهم ک دیگه کنترل ندارن رو خودشون وقتی پیش عشقشون باشن 

با این تعریفات شما ،این آقا در حال حاضر فقط باشما تو رابطه نیس مطمئن باش با کس دیگه ای هم تو رابطه ه ...

واقعا تعب میکنم استارتر چجوری به این نتیجه رسیده که شاید یه روزی با پسره ازدواح کنه.

پسره حتی استارتر رو برای دوستی هم جدی نمیگیره و مطمئناً با چند تفر دیگه هم هست ...

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...