2777
2789
عنوان

یه سوال تخصصی از مامانا داشتم یه معنای واقعی دیوونه شدم فقط بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 38 پست

چقدر کم میخوابه عزیزم 

به دکتر گفته اصلا خوابش طبیعی نیست 

از الان هم بر هر چی عادت بدی تا آخر اونجوری عادت میکنه 

براش گهواره بخرین تا بیدار شد انقد تکونش بده تا دوباره بخوابه

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من دخترم از اول بد خواب بود ،دیگه الان ک سی ماهشه بردم دکتر شربت بی بی سد داد خیلی بهتر شد.به نظرم تو این سی ماه در حق خودم و اون ظلم کردم چوم خودم از بی خوابی افسردگی گرفتم ،و نتونستم اونطور ک باید براش وقت بزارم

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
دل درد ندارع ۱۰۰تا دکتر بردم گفتن نه کولیک داره نه رفلاکسلالایی میذارم ۵دقیقه ساکته میخوابه بعدش شرو ...

مطمئن باش یه مشکلی داره 

منم بچه ام همینطور بود و واقعا فهمیدم دل درد داشته 

ضمن اینکه هنوزم خوابش خوب نیست و خیلی زود بیدار میشه 

من براش دشک آنتی رفلاکس خریدم خیلی راضی بودم 

دمای هوا رو هم مراقب باش بعضی بچه ها خیلی حساسن 

سعی کن گاهی هم پوشکشو باز کنی 

حال خودتم خیلی تاثیر داره ، سعی کن به خودت بیشتر برسی 

برای من که صدای سشوار و .. خیلی خوب بود 

گاهی لالاییشو تا نیم ساعتم قطع نمیکردم

مطمئن باش یه مشکلی داره منم بچه ام همینطور بود و واقعا فهمیدم دل درد داشته ضمن اینکه هنوزم خوابش خوب ...

باورت میشه من همه نوع دکتری بردم مثلا متخصص گوش ۳تا بردم مغز و اعصاب واسه دل درد همه چی

ببین میچسبه تو بغلم قشنگ میخوابه

خودم یکم عصبی بودم از دیشب بد تر شده

چقدر کم میخوابه عزیزم به دکتر گفته اصلا خوابش طبیعی نیست از الان هم بر هر چی عادت بدی تا آخر اونجوری ...

اره بابا هفته ای چندبار دکتر بردم هرکی گفت دکتر فلانب خوبه من بردمش گفته همه چی طبیعیه

گهواره برقی گرفتم دستی گرفتم کلا وقتب نخواد بخوابه خودتو بکشیم سرحال پامیشه

فقط اسهال به پروتیین گاوی حساسیت داره شیرشو عوض کردم الان اسهال ولی دیگه بلغمی نیست مدفوعش

دخبر منم اینجور بود کاهی یه رگه خونی تو مدفوع بود.  شکلات . گوجه انگور‌ ماهی... لبنیات گاوی معمولا به اینا حساسن 

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....

[QUOTE=366587196]قنداقش کن  پشت کتفش قفسه سینه اش دست و پاهاش دور گردنش چرب کن  قنداقش کن[/QUOTE

قنداقش کردم ولی چرب نکردم بدنشو تا حالا امتحان میکنم

الان صدای موتور یخچال اومد یهو پرید باز از خواب اصلا صداش خیلی دوره و کم