2777
2789
عنوان

یه سوال تخصصی از مامانا داشتم یه معنای واقعی دیوونه شدم فقط بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 38 پست
اره بابا هفته ای چندبار دکتر بردم هرکی گفت دکتر فلانب خوبه من بردمش گفته همه چی طبیعیهگهواره برقی گر ...

تو گوشی برنامه لالایی کودک نصب کن صدای سشوار یا جارو برقی خوبه 

بچه من با صدای اینا آروم میشد

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم حتما آلرژی و رفلاکس شدید داره وگرنه بچه سالم باشه با گریه هی سعی نمیکنه دردشو بفهمونه حالا دکتر به دختر من برا رفلاکس دارو داده بود کم کم بهتر شد توام نزار بچت و خودت عذاب بکشین دارو بده روتین خواب سفت و سخت انجام بده خاموش کردن برق، لالایی خوندن... ایشالا خدا کمکت میکنه این مرحله میگذره 

لایک نکن

عزیزم حتما آلرژی و رفلاکس شدید داره وگرنه بچه سالم باشه با گریه هی سعی نمیکنه دردشو بفهمونه حالا دکت ...

سلام عزیزم رفتم دکتر رفلاکس داره بهش دارو داد هر ۱۲ ساعت بدم

از دیشب کمتر بالا  میاره ولی خیلی اروم نیست انشالله بهتر بشه

اره ۱۱ شب خاموشی میزنم با صدای لالایی ببینیم چی میشه🙄