2777
2789
عنوان

خواهرم کلاس اوله

165 بازدید | 14 پست

همش میگه بچه ها اذیتم میکنم بابام یه کارت بهش میده یه روز دیدیم حدود ۵۰ تومن برداشته بعد اومد خونه گف خودم انقد خریدم خوردم بعد کم کم متو جه شدیم بچه های سرویسش گفتن برا ماهم بخر میگه همیشه بهم میگن چرا برا ما نمیخری فلان تو خونه برا ما زبون داره بیرون اصلا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونید به بچه کلاس اولی نباید پول و کارت بدید؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

دختر منم کلاس اولیه هر روز بهش ۵۰ تومن گاهی ۶۰ تومن میدادم نگو این طفلی اصلا خوراکی نمیخره مدرسه یه دختر کلاس سومی ازش میگیره پولاشو  یه ۵ تومنی پاره بهش میده اینم با اون ۵ تومن هیچی نمیخوره که 

خلاصه یکی دوماه اول اینطور گذشت تا خودش بهمون گفت گفتم این بار میری پیش مدیر بهش میگی وگرنه من خودم میام، به مدیر میگم

گفت ولی من دیگه از همون روز بهش پول ندادم خودم خوراکی میخرم براش

میگه بچه ها میارن من نبرم دلم میکشه

یه پول کمی بدید اونم هفته ای یه بار 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
دختر منم کلاس اولیه هر روز بهش ۵۰ تومن گاهی ۶۰ تومن میدادم نگو این طفلی اصلا خوراکی نمیخره مدرسه یه ...

من مامانم لقمع کیک میزاره باز گفتیم کارتم داشته باشه چیزی دلش کشید بخره بعد فهمیدیم اونایی بزرگتر اون هستن اذیتش میکنن دیروز اومده گریه ک کسی،منو دوس نداره همه اذیتم میکنن

آخه بچه کلاس اولی و پول؟!!!!

دختر من سومه پول نقد یک روز تو هفته فقط میدم اونم بیست تومن 

ما بقی روزا خودم میخرم هم قیمتش بهتره و هم هر آت اشغالی رو سر صبح نمیخره بخوره

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
من مامانم لقمع کیک میزاره باز گفتیم کارتم داشته باشه چیزی دلش کشید بخره بعد فهمیدیم اونایی بزرگتر او ...

اصلا کارت و پول ندید کلاس اولی خیلی کوچیکه بهش زور میگن

حالا اون دختره بی خانواده لدازم تحریر های دخترم ازش میدزدید هنوزم یه چیز حوشگل بخرم براش دیگه همون روز برنمیگردونه 

آخه بچه کلاس اولی و پول؟!!!!دختر من سومه پول نقد یک روز تو هفته فقط میدم اونم بیست تومن ما بقی روزا ...

من مامانم کیک لقمه همچی میزاره گفتیم کارته همراهش باشه نگه دلم میکشه بعد فهمیدیم کلاس سومی ها اذیتش میکنم دیروز اومده گریه ک کسی منو دوست نداره همه منو اذیت میکنن

من مامانم کیک لقمه همچی میزاره گفتیم کارته همراهش باشه نگه دلم میکشه بعد فهمیدیم کلاس سومی ها اذیتش ...

دلش نکشه چیع دیگه 

بگو هر چیزی دوست داری بگو فرداش بخرید و اندازه اون روز براش خوراکی بزارید ،سربازی ک نرفته عزیزم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اصلا کارت و پول ندید کلاس اولی خیلی کوچیکه بهش زور میگنحالا اون دختره بی خانواده لدازم تحریر های دخت ...

امروز هر چی هم مامانم بگه کارتو ازش میگیرم میگم هرچی بخوای تو خونه برات میخرم فردا ببر مامانم فقط دخالت میکنه اگه گریه کنه سریع میگه کارت بهش بده

دلش نکشه چیع دیگه بگو هر چیزی دوست داری بگو فرداش بخرید و اندازه اون روز براش خوراکی بزارید ،سربازی ...

من میخوام کارت بگیرم بگم هر چی بخوای برات میخرم فردا ببر میترسم مامانم دخالت کنه بگه چیکار بچه ام داری

من میخوام کارت بگیرم بگم هر چی بخوای برات میخرم فردا ببر میترسم مامانم دخالت کنه بگه چیکار بچه ام دا ...

ببر خودت از فروشگاه‌ هر چیزی دوست داره بخره و کارت رو هم ندین بهش 

ب مادرت بگو معلم گفته کارت ندین بچه ها