2777
2789
عنوان

شیوع ویروس جدید در چین 💀🩸

| مشاهده متن کامل بحث + 6018 بازدید | 190 پست
یا ابلفز ت ک کل سال مریض بودی پسمن ۱ سال آخر خیلی کمتر زدم

😂🤣اره همیشه اولین فر مریض میشم 

موهام پررررر پر بود از اون موقع اندازه دم موش مونده ازش

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه باشه چه نباشه این خبرارو نشر ندید 

بزارید راحت بمیریم نه با انرژی منفی اخبار

مرلین مونرو سایت هستمه ،قبلا از عوامل ظهور بودم الان از منتظران ظهور ما برعکسیم 😍😂کاش موقع نوشتن نام کاربری حوصله بیشتری به خرج میدادم ، تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید. 😂

دوباره⁉️ ای خدا‼️

اره 

حتی تقویم رو نگا کنی میگن سالی ک کرونا شیوع پیدا کرد تاریخ ۳ روز از سال مث هم هستن خواستی شات میدم

محدثه هستم لطفا تجربیاتتون رو با من به اشتراک بذارید . گیمر هستم . مدافع حقوق زنان هستم و مخالف کودک همسری  

ما ماه پیش گرفتیم 

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۳ (دوتا هم تو دلم ) تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂 

چه باشه چه نباشه این خبرارو نشر ندید بزارید راحت بمیریم نه با انرژی منفی اخبار

اصلا معلوم نیست چ نوع مریضی هست 

نمیدونیم چی قراره بشه تو اینستا پر شده

محدثه هستم لطفا تجربیاتتون رو با من به اشتراک بذارید . گیمر هستم . مدافع حقوق زنان هستم و مخالف کودک همسری  

انقدر اینا کثیف و چندشن

بنظر میتونه دست ساز و برنامه ریزی شده باشه

الان تو ایران همه دارن میگیرن ما که داغون شدیم تا تموم شد یک ماه اسیر بودیم سرفه هاش قطع نمیشد

والا منم یه نوع سرماخوردگی گرفتم از فامیلامم گرفتن چن بار رفتن زیر سروم 

اخه گفتن چندتا ازمنطقه چین گرفتن وتبدیل به زامبی شدن😅خدایش موندم اینا چرا گوشت سگ یاخوک میخورن که ن ...

ن بابا بنظر شایعه س 

اگه واقعیت بود تو اینستا فیلمش درمیومد

اصلا معلوم نیست چ نوع مریضی هست نمیدونیم چی قراره بشه تو اینستا پر شده

ویروس جدید اومده؟ 

به جهنم

زامبی ها حمله کردن ؟ 

به جهنم 

کار سیاسته که جمعیت کم کنن؟

به جهنم 

والا خواهر 😒😂

مرلین مونرو سایت هستمه ،قبلا از عوامل ظهور بودم الان از منتظران ظهور ما برعکسیم 😍😂کاش موقع نوشتن نام کاربری حوصله بیشتری به خرج میدادم ، تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید. 😂