2777
2789

ببینید اون 31 سالشه من 19

برنامه نویسه..

من بهش گفتم که دیت میای بعد 6ماه

میتونیم از هم خوشمون بیاد به هرحال نزدیک متفاوته

یا میتونه نیاد

میگه که نه

دیت این نیست

مگه من اشتباه فکر میکنم؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اولین قرار بله برای بر انداز کردن هم و پسند کردن اونم ب صورت حضوری هست 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

فک کنم اول باید خوشتون بیاد بعد برین دیت😐 نیمدونم دیت کلا برا وقتیه که تمایل داری انگار یجور چراغ سبزه ولی خب اره حرفه توعم میشینه
اشنایی و اینا
نمیدونم://

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

۳۱ ساله باید بره برا انتخاب اسم بچه ،دیت میت چیه دیگه برا مرد گنده 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.