2777
2789
عنوان

مامانا و باردارا تورو خدا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 43 پست
وای الهی بگردم . خدا انشالله بهت صبر و توان بده همه رو دعا کن . ما هم دعا میکنیم برات راحت تر بگذره

چ عزیزم حتما شما هم دعا کن تموم شه آنقدر سنگین شدم و ورم دارم کلافه شدم 

نه عزیزم من از اول بارداری کمردرد داشتم همسرم با روغن سیاهدونه کمرم پاهام رو ماساژمیداد خیلی آرومـ م ...

امتحان میکنم هی میخوام مسکن بخورم باز میگم ولش کن بذار تحمل کنم ولی واقعا دیگه خیلی دردش شدیده زده ب پشتم و کشاله های رانم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ب اونم زنگ بزنم میگه برو بیمارستان خب درد زایمان ک‌نیست چون میگن درد زایمان مرتب میگیره و ول می‌کنه ...

اگر خیلی درد داری یا ترشح داری حتما ی سونوگرافی شکمی بده ببین وضعیتت چطوره اگرم درد میره و میاد اذیت کننده نیست که خب صبر کن ولی حتما ی پیام به دکترت بده شرایطت رو بگو و اینکه خیلی مبارک باشه خانوم انشاالله به سلامتی و دل خوش به دنیا بیاریش

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
چ عزیزم حتما شما هم دعا کن تموم شه آنقدر سنگین شدم و ورم دارم کلافه شدم

حق دارین گلم درک میکنم. .منم هفته های آخر دیگه واقعا دلم گریه میخاست

ولی به فسقل جان فکر کن که داره بارو بندیلش میبنده بیاد خونتون مهمونتون بشه😍😍😍😍

بقول دکترم این اذیتای آخری بخاطر اسباب کشی نی نی هست یکم بیشتر فشار میاره😂😂

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
الهی آمین زنده باشی عزیزم ،

عزمزمه اگر برات مقدوره الان که درد داری دعاهات خیلی گیرا هست لطفا برا پسر من ی صلوات بفرست زودتر بتونه حرف بزنه و کلامش درست بشه خیلی نگرانشم ممنونم❤

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
اگر خیلی درد داری یا ترشح داری حتما ی سونوگرافی شکمی بده ببین وضعیتت چطوره اگرم درد میره و میاد اذیت ...

ترشح اصلا ندارم فقط کمر درده و بچه هم ی تایمی یجوری لقد میزنع ک میخوام جیغ بزنم از بیمارستان رفتنم میترسم چون آمپول فشار میگن میزنن وگرنه روبرو خونمه بیمارستانی ک میخوام برم

حق دارین گلم درک میکنم. .منم هفته های آخر دیگه واقعا دلم گریه میخاستولی به فسقل جان فکر کن که داره ب ...

خخخخخ چ اسباب کشی طولانی هی میگم زودتر بیاد نمی‌دونم چیکار کنم دردا بیاد سراغم دکتر هفته قبل گفت اگ میخوای بچت رسیده سزارینت کنم اگر ن وایسا تا دردا بیاد سراغت

عزمزمه اگر برات مقدوره الان که درد داری دعاهات خیلی گیرا هست لطفا برا پسر من ی صلوات بفرست زودتر بتو ...

چشم عزیزم فرستادم ان شاءالله خوب میشه غصه نخور ما بچه فامیل مون تنبل بود ۴ سالگی حرف زد

ترشح اصلا ندارم فقط کمر درده و بچه هم ی تایمی یجوری لقد میزنع ک میخوام جیغ بزنم از بیمارستان رفتنم م ...

نگران نباش عزیزم یکم تحمل کن شاید آروم بگیره فقط اگر ترشح داشتی یا حرکت بچه کم شد حتما پیگیری کن

چشم عزیزم فرستادم ان شاءالله خوب میشه غصه نخور ما بچه فامیل مون تنبل بود ۴ سالگی حرف زد

فداتم عزیزم مرسی منم برا صلوات فرستادم انشاالله به راحتی زایمان کنی بچه منم ۴ سالگی کلمه گفت الان ۵ سالشه ولی اصلا روان نیس حرف زدنش خیلی نگران هستم دیگه عقلم به جایی قد نمیده 

فداتم عزیزم مرسی منم برا صلوات فرستادم انشاالله به راحتی زایمان کنی بچه منم ۴ سالگی کلمه گفت الان ۵ ...

الان سنجش برای ورود به کلاس اولی ها هست بعضی از شهر ها برای ۴ تا ۵ سال هم سنجش انجام میدن  بچه ات راببر اگه مشکلی داشته باشه راهنمایی میکنن