2777
2789
عنوان

بچمو نشون پدرش بدم یا نه

1863 بازدید | 98 پست

سلام خانوما من ۹ روزه زایمان کردم و با شوهرم از اول بارداری مشکل داشتم و خونه ی خودم نبودم هزاربارم اومد دنبالم گریه و زاری و گفت که غلط کردم برگرد و من اهمیت ندادم خیلی قلبش شکست الان بچمونو که ۹ روزه اومده دنیا ندیده البته خانوادش کلااا دیدن ولی نخواستم خودشو ببینم و یه شهر دیگه زایمان کردم الان میگم برم بچمو بردارم ببرم خونه ی مادرش بچه رو ببینه دلم براش میسوزه خیلیم خانوادش پسر دوستن هر روز خواهرشوهرام زنگ میزنن که مادرمون داره دق میکنه بیا سر زندگیت به نظرتون کار خوبی میکنم بچه رو میخوام ببرم نشونش بدم ؟ اینم بگم خیلی اذیتم کردن تو اون زندگی و شماها بودین هیچ وقت حتی نگاشونم نمیکردین ولی دلم برایع شوهرم میسوزع حق داره بچشو ببینه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم چی بگم

تصمیم سختیه اگه میخوای بچه رو نشون بدی ینی چراغ سبز نشون دادی واسه برگشتن سر زندگیت

اگه نمیخوای برگردی بیخیالش شو 

[کاربری دوم] کاش هیچوقت مهر آدمی که قسمتتون نیست،به دلتون نیوفته...

نمیدونم داستان شما چیه و چطوره و حق باکیه اصلا کاری ندارم اما اگر میخوایی بچه رو نشون بدی بشین بذار شوهرت بیاد تو بلند نشو نرو بذار شوهرت با پدر یا مادرت هماهنگ کنه بیاد بچتو ببینه زائو کجا پا میشی بری؟