من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اگر میبرین دیگه نگران نباشید گلم مهمترین کار همینه که شما انجام دادینادامه بدین و ناامید نباشین.
خیلی حالم بده ی استرس همیشگی تو وجودم هست فقط میخام خوب بشه دیگه تمرکز رو هیچ کاریم ندارم زندگیم ریخته بهم فقط دعا کن برامون هر چی التماس خدا میکنم انگار صدای منو نمیشنوه شاید صدای شما رو شنید پسر منو خوب کرد
وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
دبگه دکتر مغز واعصاب بردم میگه فقط باید کارو گفتار بره راهش همینه اونا رو هم میره ولی مثل سنش نشده ه ...
ان شالله درست میشه پارسال تو مهد دخترم یک پسر پیش دبستانی همین مشکل را داشت بردنش روانشناس اموزش و پرورش و گفتار درمانی و چند جای دیگه امسال خیلی بهتر شد امسال میره پیش دبستانی سال آینده هم مدرسه نگران نباش توکل با خدا
ینی در همین حد من احساس میکنم کمرم شکسته ازبس درد دارم حتی مقعدم درد میکنه
بلذ نیستم انشاالله زودی خوب شی
برای زایمان اسون شنیدم نادعلی کبیر بخونید
اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم