2777
2789
عنوان

مامانا و باردارا تورو خدا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 43 پست
الان سنجش برای ورود به کلاس اولی ها هست بعضی از شهر ها برای ۴ تا ۵ سال هم سنجش انجام میدن بچه ات را ...

مطمینم رد میشه دارم کلاسای آمادگی برا سنجش رو از همین حالا میبرمش اصلا کلامش کامل نیست که بتونه جواب بده

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
گلم کاردرمانی بردین

دوساله دارم میبرمش هنوزم میریم خب خیلی بهتر شده جمله سه کلمه ای چهار کلمه ای میگه ولی پرسش و پاسخش ضعیفه تلفظ ضعیفه

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مطمینم رد میشه دارم کلاسای آمادگی برا سنجش رو از همین حالا میبرمش اصلا کلامش کامل نیست که بتونه جواب ...

نه عزیزم برای ردی نیست شاید تاخیر در رشد داشته باشه معرفی میکنن که درمان بشه 

نه عزیزم برای ردی نیست شاید تاخیر در رشد داشته باشه معرفی میکنن که درمان بشه

دبگه دکتر مغز واعصاب بردم میگه فقط باید کارو گفتار بره راهش همینه اونا رو هم میره ولی مثل سنش نشده هنوز

دوساله دارم میبرمش هنوزم میریم خب خیلی بهتر شده جمله سه کلمه ای چهار کلمه ای میگه ولی پرسش و پاسخش ض ...

اگر میبرین دیگه نگران نباشید گلم مهمترین کار همینه که شما انجام دادین

ادامه بدین و ناامید نباشین.

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
اگر میبرین دیگه نگران نباشید گلم مهمترین کار همینه که شما انجام دادینادامه بدین و ناامید نباشین.

خیلی حالم بده ی استرس همیشگی تو وجودم هست فقط میخام خوب بشه دیگه تمرکز رو هیچ کاریم ندارم زندگیم ریخته بهم فقط دعا کن برامون هر چی التماس خدا میکنم انگار صدای منو نمیشنوه شاید صدای شما رو شنید پسر منو خوب کرد 

دبگه دکتر مغز واعصاب بردم میگه فقط باید کارو گفتار بره راهش همینه اونا رو هم میره ولی مثل سنش نشده ه ...

ان شالله درست میشه پارسال تو مهد دخترم یک پسر پیش دبستانی همین مشکل را داشت بردنش روانشناس اموزش و پرورش و گفتار درمانی و چند جای دیگه امسال خیلی بهتر شد امسال میره پیش دبستانی سال آینده هم مدرسه نگران نباش توکل با خدا

ان شالله درست میشه پارسال تو مهد دخترم یک پسر پیش دبستانی همین مشکل را داشت بردنش روانشناس اموزش و پ ...

قربونت برم ممنونم ...توکل به خدا 

خیلی حالم بده ی استرس همیشگی تو وجودم هست فقط میخام خوب بشه دیگه تمرکز رو هیچ کاریم ندارم زندگیم ریخ ...

چشم عزیزدلم حتما

انشالله بزودی مشکلت حل بشه

آرامش داشته باشین وولطفا به خودتون و بچه اتون استرس ندین♥♥♥♥

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
فداتم عزیزم مرسی منم برا صلوات فرستادم انشاالله به راحتی زایمان کنی بچه منم ۴ سالگی کلمه گفت الان ۵ ...

استرس نداشته باش کداز همه چیز بذاره خوب میشه ان شاءالله من خواهرم دیر زبون باز کرد یادمه مامانم بهش تخم کفتر میداد بخوره 

ینی در همین حد من احساس میکنم کمرم شکسته ازبس درد دارم حتی مقعدم درد میکنه

بلذ نیستم انشاالله زودی خوب شی

برای زایمان اسون شنیدم نادعلی کبیر بخونید

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
استرس نداشته باش کداز همه چیز بذاره خوب میشه ان شاءالله من خواهرم دیر زبون باز کرد یادمه مامانم بهش ...

خیلی بهش دادم آنچنان تاثیری نداره براش