2777
2789
عنوان

به شوهرم اینجوری گفتم بد گفتم

698 بازدید | 55 پست

ما برای خرید خونه ی نقلی پول کم داشتیم پدرم و مادرشوهرم کمک کردن و مادرشوهرم ۶۰ میلیون وام برداشت به ما داد که قرض بابام بدیم الان هر ماه از حقوقش کم میشه ..شوهرم میگه باید قرض مامان بدیم و ال و بل.... علاوه براین وام یه مقدار دیگه هم کمک کرده .. منظورش وام میگه ما بریزیم.  پدرشوهر ندارم ولی پسراش حواسشون به مادرشوهرم هست

ما خودمون خیلی افتادیم تو قرض منم گفتم مادرشوهرم همش میگه النگو نداری فک کنه یه دونه النگو خریده بهم داده دیگه وام خودش بریزه چی میشه مگه ...گف توام اینجوری فک کن قرض بابات رو گفتم اونا به اندازه کافی طلا دادند تو همه چی طلا آوردن ...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقد پرتوقع هستی 

باید از اول نمیداد بهت 

پول زن بدبخت رو بدین دیگه ،شوهر هم که نداره 

یعنی چی میگی فک کن النگوشو‌داده 

ما خونه خریدم مادرشوهرم 100 ملیون النگوشو فروخت داد ما بعد النگوشو خریدیم بهش دادیم 

وقتی یکی بهتون اعتماد کرده براتون وام گرفته زشته پرداختش نکنید از حقوقش کم شه 

النگو هم از همسرت باید انتظار داشته باشی نه مادرش 

نمیدونم این نظر منه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
برا من یه تیکه طلا ندادن خب منم تازه عروسم

طلا خریدن وظیفه همسرته نه خانوادش   

اینکه مادر شوهرت بهتون قرض داده نشانه  لطفشه 

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍