2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم😭😭

86 بازدید | 6 پست

یه داداش دارم خدا قسمت هیچ کس نکنه همچین برادری همچین فرزندی به هیچ کس یه آدم بیکار بی عار همیشه بهمون فحش میده نمک نشناس شده هند جگر خوار مامان و بابام همیشه خدا ازشون طلب کار که هیچ کاری نکردین برام و فلان و بهمان ۳۵سالشه پول بلیط قطارش رو بابام میده خورد و خوراک اش رو لباس هر چی که فکر کنید یه هزاری از خودش نداره بعد ۵۰۰میلیون پارسال با دروغ و نیرنگ از ما گرفت بی شعور عوضی آشغال خجالت هم نمی کشه تو چشامون هم نگاه می کنه یه چشم مامانم خون یه چشم اشک بابام کمرش شکسته خدا بکشه این برادر خدا نشناس ام رو راحت شیم گفتم دعا کنم زیارت عاشورا آل یاسین هر چی که فکرش رو بکنین خوندم بلکه آدم شه نشد که نشد هر روز بدتر از دیروز الان فقط آرزوی مرگ اش رو دارم خیلی عوضی بخدا میگم یه چاقو بردارم بکشمش بعدش میگم ارزش اش رو نداره دستام رو به خون کثیف اون آلوده کنم

هستن تو هر خونه ای همچین ادمایی تنها نیستین 

دخترم نفس من تا ابد مواظبتم درسته یه اتفاق باعث شد مشکلات زیادی پیش بیاره برامون ولی من ۵ ساله شبانه روز ناراحتم لحظه ای حادثه تلخ یادم نرفته همیشه مواظبتم و دوستت دارم 💖

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حق داری منم یه برادر دارم سی و سالشه آرامش و زندگی رو از من گرفته پدرم و مادرم راحت شدن و به رحمت خد ...

خدا بهمون صبر بده

بخدا اگه بمیره شیرینی پخش می کنم 

یه آدم کثافتی و عوضی هست باید ببینی

بخدا خسته شدم دیگه شر اش همه رو می گیره آبرو نذاشته برامون تو در و همسایه بمیره شیرینی پخش می کنم

انشاالله به راه راست هدایت بشن توکل به خدا

دخترم نفس من تا ابد مواظبتم درسته یه اتفاق باعث شد مشکلات زیادی پیش بیاره برامون ولی من ۵ ساله شبانه روز ناراحتم لحظه ای حادثه تلخ یادم نرفته همیشه مواظبتم و دوستت دارم 💖