ما برای خرید خونه ی نقلی پول کم داشتیم پدرم و مادرشوهرم کمک کردن و مادرشوهرم ۶۰ میلیون وام برداشت به ما داد که قرض بابام بدیم الان هر ماه از حقوقش کم میشه ..شوهرم میگه باید قرض مامان بدیم و ال و بل.... علاوه براین وام یه مقدار دیگه هم کمک کرده .. منظورش وام میگه ما بریزیم. پدرشوهر ندارم ولی پسراش حواسشون به مادرشوهرم هست
ما خودمون خیلی افتادیم تو قرض منم گفتم مادرشوهرم همش میگه النگو نداری فک کنه یه دونه النگو خریده بهم داده دیگه وام خودش بریزه چی میشه مگه ...گف توام اینجوری فک کن قرض بابات رو گفتم اونا به اندازه کافی طلا دادند تو همه چی طلا آوردن ...
چقد پرتوقع هستی باید از اول نمیداد بهت پول زن بدبخت رو بدین دیگه ،شوهر هم که نداره یعنی چی میگی فک ک ...
خب ما حقوق جفتمون داره برای وام ها میره اینو نمیتونیم منم گفتم فکرکنه یه تیکه طلا تو نامزدی بهم داده دوستم عروس شده پدرشوهرم یه النگو تو عقد یه النگو تو یلدا براس خریده
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉