2777
2789
عنوان

به شوهرم اینجوری گفتم بد گفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 55 پست
چقد پرتوقع هستی باید از اول نمیداد بهت پول زن بدبخت رو بدین دیگه ،شوهر هم که نداره یعنی چی میگی فک ک ...

خب ما حقوق جفتمون داره برای وام ها میره اینو نمیتونیم منم گفتم فکرکنه یه تیکه طلا تو نامزدی بهم داده دوستم عروس شده پدرشوهرم یه النگو تو عقد یه النگو تو یلدا براس خریده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کار خوبه رو خارجیا میکنن بچه ها رو پرت میکنن بیرون که انقدر توقع نداشته باشن چه اینوری چه اونوری

واقا چرا همه زورشون به من میرسه خب به من چه شوهرم بتونه بده  میده دستشو نبستم ولی نمیرسه 

دیگه جوابتو اکثر دوستان گفتن . 

بی انصافی میکنی نسبت به مادر شوهرت قدرشو بدون 

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
خب ما حقوق جفتمون داره برای وام ها میره اینو نمیتونیم منم گفتم فکرکنه یه تیکه طلا تو نامزدی بهم داده ...

همیکنه فکرتون بوده مادره خیلی

پدر من بهمون خونه 120 متری داد بدون هیچ پولی 

مادرشوهر 300 منزل مبارکی اورد.

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

خب ما حقوق جفتمون داره برای وام ها میره اینو نمیتونیم منم گفتم فکرکنه یه تیکه طلا تو نامزدی بهم داده ...

چرا تو انقد درگیر طلاییی آخه 

ول کن این طلای بی صاحب رو 

به این فک کن بهت لطف کرده لطفشو جبران کن 

اگه الان ندارین بعدا بهش بدین بابا شوهر نداره بیوه است 

خودت بزار جای اون 

برا من یه تیکه طلا ندادن خب منم تازه عروسم

ببخش یه جور میگی تازه عروس انگار یه منصب حکومتی!!!!!!!!

دست و بالتون باز شد باید جبران کنید

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی