2777
2789

مدام ب خونم زنگ میزد مزاحمم میشد منم مدرک جمع کردم دیشب گفتم مزاحمتتو ادامه بدی چتها رو نشون زنت میدم 

تو چتهاش گفته بود زنمو دوست ندارم دلم برات تنگ شده و دوستت دارم بزار بیام پیشت کلی اصرار کرد اما من اسکرینها رو برای خودش فرستادم ترسید دلیت اکانت زد خداروشکر 

ولی فهمیدم فقط ب خاطر سواستفاده ازم اومد سراغم خیلی ناراحت کننده ست وقتی میفهمی فقط ی ابزار  بودی😔

برام دعا کنید ی ازدواج خوب کنم لطفا

میشه لطفا برای ازدواج و خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید ممنونم 😘♥️ منم حرم برم دعاتون میکنم🌷

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید برای زنش یاخانواده زنش میفرستادی اون بهت توهین کرد شخصیتتو له کرد توام باید جواب اینکارشو میداد ...

هنوزم دیر نشده میتونم اینکار رو انجام بدم

میشه لطفا برای ازدواج و خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید ممنونم 😘♥️ منم حرم برم دعاتون میکنم🌷

برای زنش بفرست تا یاد بگیره بازیت نده

برای خانواده زنش بهتره 

جواب های هوی است کاش دخترا انقدر منفلل نبودن ریشه مردای هرزه و الت سرگردان گنده میشد که فقط هدفشون سواستفاده از زنای دورشون و تخلیه خودشون روی زنشون و زنای دیگس