2777
2789
عنوان

اختلاف سنی دو خیخی

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 65 پست

اسی ۲۰سال خیلی زیاده عزیزم

نکن هرچی ام که پولدارباشه و

ی زندگی مرفع برات بسازه بازم

تهش اذیتت میکنه پول و.......

خیلی زود عادی میشه برات 

شک نکن همش بهت زور میگه 

من ی چیزی میدونم که میگم

بازم هرطور خودت صلاح میدونی  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اختلاف سنی اینقد دوست ندارم بفکر بچه هات نیستی به فکر خودت باش چند سال دیگه نباید غذای چرب ،نمکی ...

اخه اون اقا اصلا ایران نیست میره و میاد اون ی مدتی ک اینجاست رو هم یکاریش میکنیم دیگ😂

واسه این شوروذوقم باید ببینمش خب بعضی ادما سن زیادی دارن اما اون شوروشوقه رو دارن هنوز

الان میخونی میگی این دیوونس هرچی میگم یچیزی میگ😂

واسه همین گیجم. اخه یبار ک بیشتر زندگی نمیکنه ادمنمیدونم چی بده چی خوب

می خوای یه مدت باهاش رفت و امد داشته باش ببین اخلاقش چطوره اصلا چرا ازت خوشش اومده و وقتی مطمئن شدی ادم درست حسابیه اونوقت تصمیم اخر رو بگیر

ببین رک بهت بگن اصلا بدرد نمیخوره تو یه سنی هستی و میخوای جوونی کنی ولی او افتاده شده خوشیاشو کرده ...

اما خب اونا دیگ هیچی ندارن باید از صفر شروع کنیم

تازه نمیگن این دختره اومده با نداریم با همه چیزم ساخته در اخر یچیزیم طلبکاره

می خوای یه مدت باهاش رفت و امد داشته باش ببین اخلاقش چطوره اصلا چرا ازت خوشش اومده و وقتی مطمئن شدی ...

اره این بهترین راهه اخه تا ندیدیمو نشناختیمم نمیشه تصمیمی گرفت. 

سن خاص ندارهولی از ادبیاتتون و انتخابتون تقریبا پیداست که وقت ازدواجتون نیست

میدونم از دید تو مسخرس

اما شرایطیه ک توش قرار گرفتم بلخره منم ی نظری دارمو ی چیزایی دیدم ک ب اینجا رسیدمو دارم روی این مورد فکر میکنم

این حرفارو روی حساب بچه بودنم میزاری حق داری

اما خب چ خیری دیدن اونایی ک با سنوسالایه خودشون ازدواج کردنو الان طلاق گرفتن

میدونم از دید تو مسخرساما شرایطیه ک توش قرار گرفتم بلخره منم ی نظری دارمو ی چیزایی دیدم ک ب اینجا رس ...

از دید من مسخره نیست 

فقط کاملا غیر متطقیه

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

میشه۱۷سال بازم زیاده عزیزمهمسن منی من همسرم۶۸یگاهی خیلی بهم زور میگه بااینکه خییییلییییییی خوبه

اون اقا عربه و در رفتو امد منم میرمو میام 

تویه زندگیم سختی زیادی کشیدیم میخام که اگه ادم خوبی باشه ادامه بدم چون زندگی همسنو سالامو دیدم که با همسن خودش ازدواج کردو چقد عذاب دید برای همین میگم شاید سن اونقدرا هم مهم نباشه. 

پول جلویه چشممو نگرفته ها. هنوز ندیدمشو نشناختمش

گفتم با سنش کنار بیام اگ تونستم بعد میرمو فقط برای شناختن همو ببینیم. بلخره ی هفته میری میای میبینی چه انتظاراتی داره ازت. اونجا بازم تصمیم به عهده ی خودمه که ببینم میتونم کنار بیام یا نه