2777
2789
عنوان

اختلاف سنی دو خیخی

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 65 پست

اگر بخاطر پول میخای باهاش ازدواج کنی زهی خیال باطل اون یا ورشکست میشه یا خسیس میشه و... یه کاری میشه خلاصه باید ازدواجت برای خدا و دوم برای خودت باشه دخترایی ک سن بالا میحان شوهر نمی‌خوان پدر میخان 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه چیزایی اقتضای سنه

سن میتونه مهم باشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اسی مگه شرایطش چیه؟

اصلا هرچی

پسرایه جوون یا پول ندارن

یا اخلاق ندارن

با بی پولیشون میسازی بعد یچیزیم طلبکارن اخر

من میبینم دختراییو که با پسر با تفاوت سنی کم ازدواج کردن بازم نتیجه ی خوبی نداشته 

دو دهه اختلاف سنی خیلیهههه

قطعا نمیشه همدیگه‌رو درک کرد

زندگی متاهلی خاله بازی که نیستش

اون آقا سنش تقریبا به پدر دختر نزدیکتر هستش.

من نظرمو گفتم ولی هرطور که خودتون صلاح میدونید

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑                                                                                کوروش‌بزرگ♡داریوش‌بزرگ♡مهرداد♡خشایارشاه♡نادرشاه♡آریوبرزن♡سورنا♡دیاکو♡آرش‌کمانگیر♡آتوسا♡یوتاب♡

ببین مگر اینکه دیوونه باشی با همچین کسی بخوای زندگی کنی

خوشا دردی که درمانش تو باشی ، خوشا چشمی که رخسار تو بیند ، خوشا آن دل که دلدارش تو گردی ، خوشا جانی که جانانش تو باشی و خوشا راهی که پایانش تو باشی"Ꮇ"🤍💍

اصلا هرچیپسرایه جوون یا پول ندارنیا اخلاق ندارنبا بی پولیشون میسازی بعد یچیزیم طلبکارن اخرمن میبینم ...

حتی نصف این اختلاف سنی هم زیاده..

یه کاربر هست با همین اختلاف عاشق همسرش میشه ایشون خانم تحصیلکرده و شاغل بوده و نیاز مالی هم نداشت اما متاسفانه...

کاربریشو یادم نیست

ببین رک بهت بگن اصلا بدرد نمیخوره 

تو یه سنی هستی و میخوای جوونی کنی ولی او افتاده شده خوشیاشو کرده  حوصله بچه بازی های تورو نداره 

هیچ عشقی ازش دریافت نمیکنی 

بایکی باش که همه چیزو با هم تجربه کنین 

اصلا هرچیپسرایه جوون یا پول ندارنیا اخلاق ندارنبا بی پولیشون میسازی بعد یچیزیم طلبکارن اخرمن میبینم ...

من اختلاف سنی اینقد دوست ندارم 

بفکر بچه هات نیستی به فکر خودت باش 

چند سال دیگه نباید غذای چرب ،نمکی دزست کنی که شاید اقا فشارش بالا پایین نشه،بلاخره اون پیر میشه ،تو اوج جونیت باید ازش نگهداری کنی 

مثلا شاید تو واسه یه چیزی ذوقش داری ،اما مطمئن باش اون میزنه ذوقت کور میکنه 

ببین این طرف اگه اومده خواستگاریت یعنی خیلی هول بوده اخه ۲۰ سال؟ به نظر خودت ۲۰ سال زیاد نیست؟خداوکی ...

نیومده پیشنهاد دادن

شاید اصلا اون بنده خدام سن منو ندونه. خواستم یه مشورتی بکنم باهاتون ببینم چطوره

اخه همسنوسالایه خودم تا الان هیچکدوم ب دلم نشستن همشون ی مشکلی داشتن. و متاسفانه من اصلا از هم سن خودم خوشم نمیاد.