2777
2789
عنوان

اختلاف سنی دو خیخی

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 65 پست
از دید منطقی شما، چند درصدشون زندگی موفقو خوبی داشتنو الان خوشبختن

راستش همه شون 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

اون اقا عربه و در رفتو امد منم میرمو میام تویه زندگیم سختی زیادی کشیدیم میخام که اگه ادم خوبی باشه ا ...

میدونم چی میگی عزیزم منم تو

زندگیم خیلیییی سختی کشیدم

۱۷سالم بود مستقل شدم خودم

کارمیکردم خونه اجاره میکردم

۷سال بعدش باهمسرم آشناشدم صابکارم بود خیلی ماه

دست ودلباز مهربون .......تا بهم

پیشنهاد ازدواح داد سریع قبول کردم من ازتنهایی وکارکردن خسته شده بودم دلم یه تکیه گاه امن میخاست ازوقتی که نامزدکردیم تاعقدوعردسی فقط

چندماه زمان برد خیلی عحله میکرد زودترعقدوعروسی کنیم

البته اینم بگم تونامزدیمون ی باربددعوامون شدا هرکی دیگه

حای من بود بهم میزد ولی من

موندم ازشب عروسی ازبس خودخواه بود جلوگیری نکردسریع باردارشدم ۱۲هفته ام

بود سقط شدن وقتی عصبی میشه ی آدم دیگه میشه الان مدتی میره تراپی بهترشده میتونه خودشوکنترل کنه 

به حال خیلی مراقب باش زودعقدنکن الهی خوشبخت شی❤ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هرکسی موقعیت و شرایط خودشو بهتر میدونه و اولویت های خودشو

بشین تو جدول همه اینارو بنویس اولویت معیارهات رو بنویس اینطوری به نتیجه میرسی

یکی براش سن و نشاط مهمه یکی براش اخلاق و سفر مهمه یکی براش پول فقط مهمه 

من خودم شخصا سن و قیافه برام مهمه و از پیری خوشم نمیاد برای همین با پسر کوچیکتر از خودم ازدواج کردم که جوونیش حالا حالاها تضمین شده باشه

شما هم نگاه به خودت و شرایطت و معیارهات بکن ایشالله همیشه خوشبخت باشی

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿
برای ۲۸ سال و۴۳ سال نزدیک ۱۵ سال اختلاف سنی خوبه

استثناست ولی کلا این اختلاف سن ها رد میشه مبیبینی طرف از همه نظر اکی هست مشکل فقط سن هست که خب دیدم خیلیا راضی ان.درکل سن ملاک نیست ولی واقعا۱۸سال خیلیه.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️