2777
2789

من ی  سوالی کردم ماشالا فقط ی نفر ج داد  تاپیک قبلی

من موهام یه ساله چرب شده وب معنای واقعی خسته شدم پدرم در اومده  حدودا یکی دو سال با وعده غذاییم فلفل سبز تند میخوردم همیشه  میتونه ربطی  داشته  باشه؟؟؟ بدم طبعش گرم شده  باشه  و چربی پوستم افزایش پیدا کرده  باشه؟؟   با خوردن عرق  کاسنی  یا چیزای طبع سرد درست میشه؟؟؟  تو این ی سال من خسته شدم از زندکی بقران از دست چربی  پوست  سر هر رراهی بگید رفتم نشد  واقعا دلم میخاد موهام خشک  بشه

✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید کبدت چربه باید آزمایش بدی

ربط داره ب کبد چرب؟؟  من از هرکی میپرسم میگه ربط نداره به چربی مو

✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹

ربط داره ب کبد چرب؟؟ من از هرکی میپرسم میگه ربط نداره به چربی مو

دقیقا اگه چربی زیاد باشه روی پوست سر چرب میشه من همسرم خیلی درگیرش بود الانم بااینکه مو کاشته مدام میره حموم‌ 

دقیقا اگه چربی زیاد باشه روی پوست سر چرب میشه من همسرم خیلی درگیرش بود الانم بااینکه مو کاشته مدام م ...

کبد چربو چیکار کنم

خیلی ربط داره معمولا کبد چرب پوستو چرب میکنه خارش داره و شوره و...

اخه من نه اهل فست فودم نه الکلی ام  و سنمم بالا نیس رو چ حسابی چرب شده