2777
2789
عنوان

ینی ی نفر ادم با سواد با اطلاعات تو این سایت نبود

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 60 پست
کلا کم تحرکی وسبک زندگیا یه جوری شده اکثرا کبدشون چربه حتی استرس تاثیر گذاره پیاده روی هم‌خوبه برای ...

اگه ورزشای هوازی زیاد و چربی سوزی کنم بنظرت اوکی  میشه؟

✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹

چربی بالا بی تأثیر نیست

اخه خییییلی به یکباره اینسکلی شد و اصلا تجربه موی چربو نداشتم  یروز  دیدم چسبیده ب سرم چرب شده  و بدبختی من شروع شد از اون روز

✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گاهی کاهش وزن شدید هم خودش کبد چرب میاره ورزشای سبک بهتره

ای بابا چ مسخرس  

اخه خییییلی به یکباره اینسکلی شد و اصلا تجربه موی چربو نداشتم یروز دیدم چسبیده ب سرم چرب شده و بد ...

شامپوی کنترل چربی سر بگیر

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

عزیزم این مشکل شما رو دکتر میتونه حل کن.چه ربطی به سواد داره؟شامپو مخصوص باید استفاده کنید

مدل مدل شامپو زدم این لعنتی  نرفت و موقتیه  

مدل مدل شامپو زدم این لعنتی نرفت و موقتیه

دکتر پوست رفتی؟؟؟شاید مشکل جای دیگه ست.

ولی درکل من خودمم قبلا پوستم خشک تر بود و جدیدا چرب شده.یعنی منظورم اینه بدن آدم تغییر میکنه

لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم
دکتر پوست رفتی؟؟؟شاید مشکل جای دیگه ست.ولی درکل من خودمم قبلا پوستم خشک تر بود و جدیدا چرب شده.یعنی ...

نرفتم  دکترا هم نهایت همون شامپو تجویز میکنن

نرفتم دکترا هم نهایت همون شامپو تجویز میکنن

ببین خیلی دیدم میگن اسکراپ سر انجام بدید واسه چربی پوست سر...بایه چیزی شبیه شونه هست دندونه های پلاستیکی داره.تو اینستاااا دیدم.

لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم
ببین خیلی دیدم میگن اسکراپ سر انجام بدید واسه چربی پوست سر...بایه چیزی شبیه شونه هست دندونه های پلاس ...

من کلافه شدم از سرکه سیب  تاید  ریکا  انواع شامپو و خیلی چیزای دیگه  گرفته تا  قرص راکوتان  من هرکاری که بگی کردم ولی نتونستم از بین ببرمش  واقعا تسلیم شدم  انقدر اعصابم داغونه سرش  که حد حساب  نداره من بهترین جتس مو رو داشتم نمیدونم  چی شد یدفعه چی  ب سرم اومد