2777
2789
عنوان

استخر و عفونت

103 بازدید | 10 پست

من عاشق شنام میخوام برم کلاس ولی خوب همیشه میترسم عفونت بگیرم چندشم میشه کلا او زندگیم یبار رفتم استخر عمومی که اونم داخل آب نرفتم 

ولی برای یادگیری میخوام وسواسمو بزار کنار راهی هست برای جلوگیری از عفونت 

واایی آب کثیف میخوره تو گوشم و صورتم😭

وقتی انقدر وسواسی بهترین راه نرفتنه عزیزم.

من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمی‌کنم که بهترین باشی‌.بی‌نظیرها از دور بی‌نظیرند و بهترین‌ها از دور بهترین‌...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکس‌های بی‌نقص آپلود شده در شبکه‌های اجتماعی را نخور، هیچ‌کس زندگی‌اش آنقدر که وانمود می‌کند خوب نیست، این‌روزها زندگی‌ها و روابط آدم‌ها، همه‌اش جلوه‌های ویژه است،هیچ چیز بی‌نقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و به‌هم ریخته‌باشی، که بعضی روزها بی‌هدف روی تختت دراز بکشی و به ترک‌های سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدم‌های بی‌خبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رای‌گیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بی‌حوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگی‌ات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیاده‌خواهی‌ست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیت‌ها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشی‌های ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بی‌نظیری به خرج داده‌ای...❤️🍬✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین آب استخر خودش کلر و ضد عفونی داره 

ولی اگه رفتی روی لبه استخر و جکوزی و اینا نشین چون احتمال اینکه عفونت منتقل شه هست

سونا هم رفتی یه حوله تمیز ببر پهن کن روی اون بشین 

هم ویرانم ، هم ایرانم ، هم درس دارم ، هم نمی‌خوانم .

استخر های بالاشهر برو

هیچ دلیل ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است. اما برای عدم ادامه بحث با متعصبی چون شما باید عرض شود که نظر شما محترم است ، نه برای من ولی در کل محترمه

مثل خوردن چیزای مضره با اینکه میدونی برای بدن و هزارجا بده ولی میخوری 

ولی من چندین ساله استخر میرم و اموزش دیدم و اموزش میدم اتفاقی نیوفتاده 

تمیز ترین آب قسمت کم عمقه چون اونجا وارد و از عمیق خارج میشه ولی کلا انقدر کلر میزنن که میکروب ها میمیرن 

خودتم یه سری کارها باید بکنی که احتمال عفونت و اینا رو کم کنی که حالش نیس بگم 😁بزن تو نت و اینستا میاره