2777
2789
عنوان

مدیر مدرسمون گوشیامون گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 67 پست
دختر مدیر که گوشی ببره مدرسه چالش بگیره اروم نیست 🤪

😂😂😁 من فقط بردم برا اینکه عکس بگیریم اینا 

همین مامانم میدونست گوشی میبرم برا همین چیزی نگفت ولی بعد گوشیای هممون گرفت با هزار تا التماس بهمون داد 😂

خیلی سختگیره 

من یک مهاجرم از رویایی به رویای دیگر.✨🌿🫀

دقیقا .سال دوم, سوم دبیرستان که بودم ، یک دختره ابروهاشو برداشته بود ، یه جوری اومدن از کلاس بردنش ک ...

الان هنوز گیر میدن اگه یکی ابرو برداشته باشه اینا ولی نه مثل قبل الان فقط تذکر میدن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😂😂😁 من فقط بردم برا اینکه عکس بگیریم اینا همین مامانم میدونست گوشی میبرم برا همین چیزی نگفت ولی ب ...

دستش درد نکنه 😃

شاد و موفق بلشی یکم سر به سرت گذاشتم فقط 😘😘

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
😂😂😂ما فقط برا امتحانا میبریم اونم با هزار تا استرس 😂 درسته مدیر مامانمه ولی منو مثل بقیه میبینه ...

عه.چه جالب.

من موقع امتحانا هم میبرم در شرایط عادی هم با همون روش که گفتم بعضی وقتا میبرم😂

گله ای که سگش بی‌وفاست،چرا گرگ کشته شه؟؟

عه.چه جالب.من موقع امتحانا هم میبرم در شرایط عادی هم با همون روش که گفتم بعضی وقتا میبرم😂

😂😂مارو میگردن نمیشه برد روزهای عادی

دقیقا همین بود . من دهه شصتی ام .یه بار با دوستم بیرون بودیم ، یهو معلم بینش و قرآن رو تو خیابون دید ...

🥺برماهم مدیرمون اینجوری بود خدا لعنتش. کنه چقدر عذابم داد الکی هیچ وقت یادم نمیره 🙂چون لباسم یکم تنگ شده بود ابرو برام نزاشت یا یدونه ابرو زیرش کم شده بود اخراجم کرد کلی توهین کرد پیش بابام😊بابامم نزاشت چندماه مدرسه برم هنوز باین سن بابام حرفای اون مدیر بیشور رو تکرارمیکنه زندگیمو جهنم کرد  هیچ وقت نمیبخشم اون مدیرو هیچ وقت

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
خدایی چی داره معتادش شدیمفکرکنم کلا از اون دسته ادماییم که جذب چیزای تاکسیک میشیم😔🤣

فقط میتونم بگم خدایا خودت کمکمون کن ترک کنیم، امییییین🤲😂

از طایفه ی نوریم، ما تیره نمی مانیم🤍🌱